Na jakiej podstawie Twoje wyliczenia geniuszu? Uzasadnij jak to policzyłeś. Jeśli nie odpowiesz to znaczy że jesteś kolejnym trollem i szykujesz grunt przed poniedziałkiem.
Niestety gra jest tylko na PC i na STEAM a tam łatwo policzyć , komentarze wiele tłumaczą. Przyrost komentarzy jest wręcz komiczny , sprzedaż ok 7000/800/ na tą chwilę
Komentarze x 60 i do tego delikatny plus. Mech był w top 20 sprzedaży i miał 11k w espi , tutaj nie będzie więcej - takie są realia. Jeżeli ktoś pisze o 40k to to jest właśnie naganianie.
Dnia 2023-10-14 o godz. 13:38 ~wca napisał(a): > Komentarze x 60 i do tego delikatny plus. Mech był w top 20 sprzedaży i miał 11k w espi , tutaj nie będzie więcej - takie są realia. Jeżeli ktoś pisze o 40k to to jest właśnie naganianie.
mech wleciał i z przytupem wyleciał w daleko otchłań kolejnego dnia... ale nie podejmuję się oceny ile się sprzedało. Jest pełne wyjaśnienie prezesa, co mogło nie pójść i co go przerosło. Liczył na duuużo więcej. Na teraz jest istotne czy Tribe będzie Long Sellerem. Ja tu widzę analogie jak z GH po wydaniu, ale być może się mylę :)
Dnia 2023-10-14 o godz. 13:48 ~Alojzyy napisał(a): > Ok ok ale śmieszny jesteś. Szacujcie sobie dalej trolle, czas pokaże i będzie zdziwienie gdy zobaczymy komunikat spółki. > > Pozdrawiam
bądźmy rozsądni, żadnych 40k, ale 20k na dziś nie ma. Będzie się liczył ogon sprzedażowy w dalszej perspektywie, chyba, że coś mocno jeszcze zaskoczy.
Pełna zgoda, ile jest tyle jest. Najważniejsze że grę kupują, gra się podoba i gra będzie się sprzedawała przez dłuższy czas! Takie szacowanie trolli mnie po prostu śmieszy :) z drugiej strony dzięki trollom można dokupić tanio akcje co w piątek uczyniłem :)
Cóż w mojej ocenie nie liczy się to co wczoraj ani teraz tylko w przyszłości. Po ocenach, wzroście zainteresowania sądze że perspektywy co do wyceny spółki wyglądają póki co conajmniej dobrze.
Czekamy co dalej dziś i jutro ale jak pójdzie jak obecnie to kurs to zacznie zacznie uwzględniać.