do Zofia: trzeba rozróżnić władze sądowniczą od ustawodawczej bo jak się wszystko wymiesza to wychodza takie argumenty jak z koziej dupy trąba,bo własnie po to są niezbędne od nacisków sądy żeby nie działały na zlecenie polityków co chce wprowadzic PiS. Takie ustawy żeby kogoś nie karać czy wprost w celu jakigoś przekrętu to pisdzielcy wprowadzali przez ostatnie lata nagminnie i to jest dla naszego dobra rozumiem??? Co wiecej cały czas jawnie kradną w róznego rodzaju funduszach i machlojach na działkach, zbożu czy paliwie czy jak tweety Sasina o parapodatkach i to też rozumiem fajnie, głosujcie na nich, brawo WY! Prawdziwi Polacy! nie będzie żaden Niemiec ani Tusk tez Niemiec pluł nam w twarz. Widze że jednak nie pasuje do forumowego poziomu.
widzę że twój poziom rozumowania jest inny tzn lepszy niż większości skoro tak jesteś za rozróżnieniem władzy wykonawczej i sądowniczej i sądowniczej od ustawodawczej to napisz mi lub nam wszystkim jak to jest że sądy aby orzekać potrzebują przepisów, kodeksów, które są przyjmowane ustawami czyli przez władzę ustawodowaczą - zatem pytam cię o jaki trójpodział władzy ci chodzi? - pisz śmiało - ja jade na grzybki jak wrócę chętnie poczytam cię co masz do powiedzenia.
Dnia 2023-10-14 o godz. 07:13 ~nikt napisał(a): > do Zofia: trzeba rozróżnić władze sądowniczą od ustawodawczej bo jak się wszystko wymiesza to wychodza takie argumenty jak z koziej dupy trąba,bo własnie po to są niezbędne od nacisków sądy żeby nie działały na zlecenie polityków co chce wprowadzic PiS. Takie ustawy żeby kogoś nie karać czy wprost w celu jakigoś przekrętu to pisdzielcy wprowadzali przez ostatnie lata nagminnie i to jest dla naszego dobra rozumiem??? Co wiecej cały czas jawnie kradną w róznego rodzaju funduszach i machlojach na działkach, zbożu czy paliwie czy jak tweety Sasina o parapodatkach i to też rozumiem fajnie, głosujcie na nich, brawo WY! Prawdziwi Polacy! > nie będzie żaden Niemiec ani Tusk tez Niemiec pluł nam w twarz. Widze że jednak nie pasuje do forumowego poziomu. > > widzę że twój poziom rozumowania jest inny tzn lepszy niż większości skoro tak jesteś za rozróżnieniem władzy wykonawczej i sądowniczej i sądowniczej od ustawodawczej to napisz mi lub nam wszystkim jak to jest że sądy aby orzekać potrzebują przepisów, kodeksów, które są przyjmowane ustawami czyli przez władzę ustawodowaczą - zatem pytam cię o jaki trójpodział władzy ci chodzi? - pisz śmiało - ja jade na grzybki jak wrócę chętnie poczytam cię co masz do powiedzenia. >
10 ha lasu jodłowego 4 godz. spaceru po lesie i 20 litrowy koszyk zdrowych rydzyków (nie z torunia) i 12 borowików szlachetnych - a odpowiedzi brak ze strony adalberta - 3 władza zawaliła
Dnia 2023-10-14 o godz. 19:30 ~aaa napisał(a): > A nie mdlejesz zwyczajowo? >
jakbym mdlał to na grzybki bym nie poszedł - heh co za dzieci - pisz bo mdleję z ciakwości jaką bajkę masz dziś na dobranoc - ale wiesz o czym z adalbertem pisałem??