• do adalbert Autor: ~nikt [5.173.103.*]
    do Zofia: trzeba rozróżnić władze sądowniczą od ustawodawczej bo jak się wszystko wymiesza to wychodza takie argumenty jak z koziej dupy trąba,bo własnie po to są niezbędne od nacisków sądy żeby nie działały na zlecenie polityków co chce wprowadzic PiS. Takie ustawy żeby kogoś nie karać czy wprost w celu jakigoś przekrętu to pisdzielcy wprowadzali przez ostatnie lata nagminnie i to jest dla naszego dobra rozumiem??? Co wiecej cały czas jawnie kradną w róznego rodzaju funduszach i machlojach na działkach, zbożu czy paliwie czy jak tweety Sasina o parapodatkach i to też rozumiem fajnie, głosujcie na nich, brawo WY! Prawdziwi Polacy!
    nie będzie żaden Niemiec ani Tusk tez Niemiec pluł nam w twarz. Widze że jednak nie pasuje do forumowego poziomu.

widzę że twój poziom rozumowania jest inny tzn lepszy niż większości skoro tak jesteś za rozróżnieniem władzy wykonawczej i sądowniczej i sądowniczej od ustawodawczej to napisz mi lub nam wszystkim jak to jest że sądy aby orzekać potrzebują przepisów, kodeksów, które są przyjmowane ustawami czyli przez władzę ustawodowaczą - zatem pytam cię o jaki trójpodział władzy ci chodzi? - pisz śmiało - ja jade na grzybki jak wrócę chętnie poczytam cię co masz do powiedzenia.

• Re: do adalbert Autor: ~nikt [5.173.103.*]
    Dnia 2023-10-14 o godz. 07:13 ~nikt napisał(a):
    > do Zofia: trzeba rozróżnić władze sądowniczą od ustawodawczej bo jak się wszystko wymiesza to wychodza takie argumenty jak z koziej dupy trąba,bo własnie po to są niezbędne od nacisków sądy żeby nie działały na zlecenie polityków co chce wprowadzic PiS. Takie ustawy żeby kogoś nie karać czy wprost w celu jakigoś przekrętu to pisdzielcy wprowadzali przez ostatnie lata nagminnie i to jest dla naszego dobra rozumiem??? Co wiecej cały czas jawnie kradną w róznego rodzaju funduszach i machlojach na działkach, zbożu czy paliwie czy jak tweety Sasina o parapodatkach i to też rozumiem fajnie, głosujcie na nich, brawo WY! Prawdziwi Polacy!
    > nie będzie żaden Niemiec ani Tusk tez Niemiec pluł nam w twarz. Widze że jednak nie pasuje do forumowego poziomu.
    >
    > widzę że twój poziom rozumowania jest inny tzn lepszy niż większości skoro tak jesteś za rozróżnieniem władzy wykonawczej i sądowniczej i sądowniczej od ustawodawczej to napisz mi lub nam wszystkim jak to jest że sądy aby orzekać potrzebują przepisów, kodeksów, które są przyjmowane ustawami czyli przez władzę ustawodowaczą - zatem pytam cię o jaki trójpodział władzy ci chodzi? - pisz śmiało - ja jade na grzybki jak wrócę chętnie poczytam cię co masz do powiedzenia.
    >

10 ha lasu jodłowego 4 godz. spaceru po lesie i 20 litrowy koszyk zdrowych rydzyków (nie z torunia) i 12 borowików szlachetnych - a odpowiedzi brak ze strony adalberta - 3 władza zawaliła
  • Re: do nikt Autor: ~aaa [162.243.4.*]
    A nie mdlejesz zwyczajowo?

• Re: do nikt Autor: ~nikt [5.173.103.*]
    Dnia 2023-10-14 o godz. 19:30 ~aaa napisał(a):
    > A nie mdlejesz zwyczajowo?
    >

jakbym mdlał to na grzybki bym nie poszedł - heh co za dzieci - pisz bo mdleję z ciakwości jaką bajkę masz dziś na dobranoc - ale wiesz o czym z adalbertem pisałem??
  • Czemu Mnich przepiwiedzial za Grzebanie tu koniec Gambia? Autor: ~Heniu [5.173.103.*]
    Jw
  • Czemu Mnich przepiwiedzial za Grzebanie tu koniec Gamonia ? Autor: ~Heniu [5.173.103.*]
    Jw
  • Czemu Mnich przepiwiedzial za Grzebanie tu koniec Gamonia ? Autor: ~Presly [5.173.96.*]
    Bo sprawiedliwość musi być na spokojnie ponoć gamoń zatorami dużymi więc lada moment kruk później pa ka
    Upoważnienia wysylajcie
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.