Sorry, sam się zakręciłem. Tak, złożyli w niedzielę. Ciekawe nie? Teraz niedzielami ktoś vistal obsluguje, bo espi tez dali w niedzielę ostatnie. Dane są z krz
Dla mnie to w ogole galimatias. Po grom nowy prezes? Po grom upadlosc? Po grom zatwierdzenie ukladu? Po grom uniqa nie sprzedala akcji, po grom maja placić za raport/audyt? Itd po grom…
Dnia 2023-10-14 o godz. 12:12 ~Owca napisał(a): > Dla mnie to w ogole galimatias. Po grom nowy prezes? Po grom upadlosc? Po grom zatwierdzenie ukladu? Po grom uniqa nie sprzedala akcji, po grom maja placić za raport/audyt? Itd po grom…
Prezes musi być , złożenie wniosku o upadłość wynika z przepisów , układ miał zapewnić dalszy byt , Uniqua albo przespała albo nie mogła lub nie chciała sprzedać , raporty i audyty to obowiązek zarządu / komisarza lub doradcy.
A wogole glupie to wszystko albo nie rozumiem: na KRZ jest jedno postepowanie upadlosciowe zakonczone 01.08.2023. a drugie w toku od 11.10.2023r.??? Oprocz tego o zatwierdzenie ukladu tez jest w toku, masakra.
Wlasnie zauwazylem w KRZ ze jest w toku, zarówno upadlosciowe jak o zatwierdzenie układu. Skąd czloweik mogl wiedziec ze wywali z 0,7 gr w kwietniu na 3 zl i pozniej zjazd w doł. Masakra. Sprzedałby po te 2,8 zl i bylby spokojniejszy. Teraz to sa jaja. Wogole Rado, nie podobal mi sie ten list intencyjny bo go podpisywali z inwestorem branzowym a nie ma z kim. Koniec kropka. Bo skoro jest wniosek o zatwierdzenie ukladu to po co o upadlosc???
A co ma dać? Chcesz wiedzieć jaki jest potencjalny ff? Chcesz przycisnąć albo odwołać radę nadzorcza na nwza? Zawracasz mi tu gitarę na forum, a sam na czterech literach siedzisz i nic nie robisz? Trzeba działać jak się nie chce zostać z makulatura, bo calkiem prawdopodobne, ze tu Matyka gra na doprowadzenie do upadlosci
Trzeba sie weryfikować u złego. Jak ktos z firmy ma akcje i będzie kombinował to przynajmniej dobrze, bo ktos od nich nadal trzyma pakiet i sie nie wysypal. Ryzyko kreta zawsze będzie, ale mamy zamiar działać szybko, a oni jak widać mają problem fakturę zapłacić, albo poprawnie wniosek złożyć, także liczę na to, że będziemy skuteczniejsi
Cwaniaki chcą przejąć majątek a reszta zostanie z niczym.Informacje celowo opóźniane.Prezes figurant.Upadlosc właściwie zaplanowana.To będzie trwało że 2-3 lata az przywyknięcie do straty.Zrrszta niewiele juz możecie zrobic.Jedynie satysfakcja jak się im do dupy ktoś dobierze.
No cóż. Mam nadzieję, że twoje wróble się mylą. W końcu procedowany jest priorytetowo wniosek o zatwierdzenie układu. Tak czy siak my nie siedzimy z zalozonymi rękami, tylko działamy i będziemy robić co w naszej mocy, żeby ratować interes drobnych akcjonariuszy. PS pref sprzedaż nowy termin składania ofert do 19.10 włącznie
bedzie io uniqa jest tego gwarantem bynajmniej dla mnie jezeli my stracimy to i oni straca bo wiezyciele dostana kase ze sprzdazy majatku a nie akcjonarjusze a nato fundusz by sobie niepozwolil dawno by akcje sprzedal
Dnia 2023-10-14 o godz. 15:10 ~korczas napisał(a): > Ale syf i tyle. 2 miechy temu po 3 zł dziś blokada. I jeszcze jakieś tko 0,38 zł które nic nam nie daje
Dajcie sobie już spokój z tym TKO. Na chwile obecną akcje są warte 0 zł - słownie: zero złotych.
Dokladnie tylko inwestor albo kapital. Tylko jedno pytanie po co chcialoby mu sie wchdzic w takie numery tutaj i potrzeba troche czasu aby wyprostowac pewne sprawy ...
a cho ... ra wie jak to jest. Moze jest wszystko ustawione tylko my sie podniecamy axa czy innymi sprawami. Dobra Rado, wczesniej pisales ze jezeli jest postepowanie ukladowe z wierzycielami a upadlosc to wazniejsze jest to pierwsze. Po ostatnich godzinach zmieniles zdanie?
uniqa jest w takiej sytuacji jak my ma akcje a zeby miec pieniadze musi je sprzedac bo kasy od syndyka niedostanie bo jest tylko udzialowcem jak my a pierwszenstwo do kasy ze sprzedazy majatku maja wierzyciele a nie udzialowcy
Nie weim ale wytlumaczcie mi to. Bylo postepowanie upadlosciowe i zakonczone 1 sierpnia. i pozniej znowu postepowanie upadlosciowe. A w toku jest zatwierdzenie ukladu z wierzycielami. Niech mi ktos powie o co w tej zabawie chodzi?
Dnia 2023-10-14 o godz. 17:39 ~korczas napisał(a): > Nie weim ale wytlumaczcie mi to. Bylo postepowanie upadlosciowe i zakonczone 1 sierpnia. i pozniej znowu postepowanie upadlosciowe. A w toku jest zatwierdzenie ukladu z wierzycielami. Niech mi ktos powie o co w tej zabawie chodzi?
Tak w skrócie :do czasu zatwierdzenia / odrzucenia układu nie może być zatwierdzony wniosek o upadłość.