• Powiem tak... Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    ...każdy dobrze wie, że najważniejsza w firmie jest strategia.
    JAk każdy pewnie się orientuje...Ats ma wybudować fabrykę podzespołów, do elektrowni wiatrowych ( przecież to żadna tajemnica )
    Powiem wprost na dzień dzisiejszy nowo rozpoczete inwestycje są wstrzymane...choć przyznam, ze wszystkie projekty są zapięte na ostatni guzik. Strategiczni inwestorzy...Bo jest ich dwóch...jeden zachodni i jeden z naszej ulubionej piaskownicy...wciąż przeprowadzają rozmowy.
    Kolejna informacja to fakt, że Ats planuje tworzyć farmy wiatrowe na północy Polski.
    I tu jestem zszokowany...również jak wy, że nie pojawia się komunikat odnośnie, zakończenia badań pomiarowych wiatru na terenie gminy Przywidz w woj. Pomorskim prowadzonych już od roku.
    Fermy wiatrowe mają polegać na zasadzie wynajmu gruntów od rolników, bardzo słabych klas ziem i za małe pieniądze.
    Pozdrawiam
  • Re: Powiem tak... Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    a moze lepiej zorganozowac te wiatraki tam gdzie byly traby powietrzne... tak na powaznie-ludzi wysiedlic i spokoj...tylko zeby nam waitrakow nie polamalo lub by sie za duzo energii zgromadzilo i wtedy loty w kosmos :) (koncowka to oczywiscie zart )
  • Re: Powiem tak... Autor: techtox [79.163.161.*]
    Wizjoner co Ty tak głupa palisz dzieciaku.dziś atlantis uderzy poniżej złotówki.
  • Wizjoner, spadaj na Kolastynę! Autor: ~hahaha [193.108.194.*]
    tam twoje miejsce
  • Re: Wizjoner, spadaj na Kolastynę! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Ja przedstawiam reali...nie musicie w nie wierzyć. dziś sprzedajecie, a już niebawem będziecie ustawiać się w PKC po stronie kupna.
  • Re: Wizjoner, spadaj na Kolastynę! Autor: ~do Wizjonerka [80.54.171.*]
    Wizjonerek, a pisałeś, że sprzedałeś ATS z 7% stratą.... :)))))))))))))))) czyli jednak kłamałeś i powiększasz straty :))))))))))))))))

a mówiłem, żebyś wymienił baterie... :))))))))))

Perełka z ratingiem D, kiepskim managment (pokazali co potrafią na Fonie.... :) )

A myślałem, że jesteś moim fanem :-( zawiodłeś mnie !!!
    NIGDY NIE SPRZEDAŁEM ATS I NIE ZAMIERZAM !!!
    Wiem co się w niej święci...jestem poważnie zaangażowany.
    Dlatego wielkie znaczenie ma inwestor strategiczny !!! Aby spółka miała ręce i nogi.
    Po jego uzyskaniu rating zmieni się na A i wówczas resztę inwestycji już rozpoczętej, Ats finalizował będzie z kredytu. W kolejnej fazie pozyskania środków pieniężnych jest sprawa o odszkodowanie...nie tak jak większość twierdzi 2,5 mln. ale więcej. Oj chyb nie śledzisz spółki dokładnie. Ale jak możesz wiedzieć wszystko. W czasie gdy Ty wyśmiewasz sie z moich postów...ja zbieram informacje i to takie o których Ty dowiesz się ostatni :-)
    czyli jednak powiększasz stratę.... :)))))))))))))))))))) taki z ciebie inwestor, jak ze mnie rolnik (mam dwa kwiatki doniczkowe) :)))

A ja kupię to w przyszłym tygodniu poniżej zeta....

Skąd sobie takie wiadomości ubzdurałeś ??
    powiem Ci jaka jest moja średnia 1, 05 zadowolony ?? i gdzie tu widzisz stratę ???
    Skąd sobie takie wiadomości ubzdurałeś ??
    powiem Ci jaka jest moja średnia 1, 05 zadowolony ?? i gdzie tu widzisz stratę ???
    koniec zabawy na zjazd już niedługo po 1 zecie nie dostaniesz...jest paru ludzi, którym na tym nie zależy i oni mają więcej doniczek z kwiatkami niż ty jako rolnik mógłbyś posadzić na swojej wielkiej posiadłości :-)
    więcej doniczek nie jest mi potrzebnych, bo i o tych czasem zapominam.... ale swoją drogą - ratingu tak łatwo się nie zmienia, więc o kredycie to mogą pomarzyć.....

a jak uśredniłeś po 1,05 to sprzedawaj póki masz zysk.... bo w przyszłym tygodniu możesz być na minusie....

inwestycje wstrzymane.... hmmmm no cóż, jakoś mnie to nie dziwi...
[x]
ATLANTIS -0,34% 1,46 2026-05-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.