Pan Marek Tyminski powinien pozwać P. Kiszaka za tak negatywną, stronniczą i działającą na szkodę firmy ocenę jaką wydał dla gry Lord of the fallen w dniu dzisiejszym. WG P. Kiszaka ocena gry lord of the fallen powinna mieć 1/10 oraz ostentacyjnie odradził kupowania tej gry. Za powód podania tak negatywnej oceny podał: że 2 lub 3 bosy nie biją tak jak by on sobie życzył, oraz to że za dużo potworów w grze za nim gania w świecie umarłych i inne mało znaczące problemy - to jest jakaś kpina. Ps. Poniżej zamieszczam ten śmieszy film. https://www.youtube.com/watch?v=DIYZMDyy7p8
Narzekanie na to że trzeba pomijać cutscenkę, masakra, to 95% procent gier jest w takim razie spieprzona. Albo że w drugim świecie im dłużej gra to tym wiecej przeciwników, PRZECIEZ TO MECHANIKA GRY, trzeba odrobić lekcję przed graniem, a i tyle przekleńst w że w sumie to patostream jakiś. Zero obiektywności
Od kiedy to wydawanie opinii do gier jest karalne, lol? Chcesz pozywać ludzi bo wydadzą słabą opinie o grze? Nie żyjemy w średniowieczu i nie polujemy na czarownice... Mamy wolność słowa i każdy może wydać opinie taką jak uważa, gra mu się nie przypadła do gustu i tyle. Przecież sam możesz nagrać film na youtube i wydać opinie 10/10 i uważasz że dostaniesz za to nagrode?
W firmie jest ocena 4/10 a nie 1/10. Jak dla mnie uwagi w filmie cenne. Pokazują jak fatalnie pomyślany i dodatkowo niesprawdzony jest gameplay. Jeden z nielicznych filmów gdzie oceniono gameplay a nie grafikę, co jest przecież esencją gry.
to tak jak byś był artystą i wpadł na pomysł żeby namalować na kartce zielonego ludzika - a on by się przywalił, że ludzik to nie powinien być zielony tylko czarny.
- Nic nie powiedział na temat: grafiki, muzyki, fabuły, czy błędy wyskakują co chwile, czy ogólnie słabo się bije potwory i itp i itd.
Jak już się wystawia ocenę, to się mówi od ogółu do szczegółu - plusy i minusy gry, tzn. o wszystkim
Ps. Jak rolnik będzie chciał sprzedać 1 kg jabłek za 100 PLN - to niech sprzedaje - to rolnika sprawa ile tego sprzeda i czy cokolwiek na tym zarobi.
Ale nikt Ci nie każe się z nią zgadzać, każdy może mieć swoje zdanie i je wypowiedzieć... Napisałem Ci wyżej nagraj swój film i wydaj opinie 10/10 prezes na pewno przyjdzie i uściśnie Ci dłoń w ramach podziękowania. Chcesz gościa sądzić bo wydał słabą opnie o grze... Opnie na steam też masz słabe więc trzeba wszystkim pozwy wysłać bo gra im się nie spodobała... Co jest z wami ludzie nie tak.
O kim Wy wogóle mówicie?? Ja się nie znam na grach, kiedyś grałem jak pewnie Wy jeszcze byliście w przedszkolach w jakieś tam Simsy serię Total War czy settlersów
Lepiej niech mu kompa porządnego kupi, bo ten cały Kiszak to dziad jakiś co transmisje robi, a nawet sprzętu nie ma porządnego albo grafiki w grze nie potrafi ustawić.
Kiszak to jest największy ekspert od gier souls-like, Dark soulsy umie przechodzić z zamkniętymi oczami. Kolejny raz udowodnił, że potrafi oceniać gry, bo gdy większość zachwalała bubel Tymińskiego to on powiedział jaka jest prawda, i gracze to potwierdzili co widać w ocenach na steam. Ja go posłuchałem i teraz jestem zarbiony, wy dalej śledźcie opłaconych strimerów a potem zdziwko, że was znowu oszukano. Trochę pomyślunku!
LotF ewidentnie inspiruje się Soul Reaverem (przechodzenie do świata umarłych, praca kamery - to na co narzeka ten youtuber) - to była świetna gra. Większość ludzi jest zbyt mlodych by pamiętać tak starą grę, włączając tego youtubera. Moim zdaniem bardzo dobrze, że nie zrobili LotF jako kompletnej kalki Dark Souls i inspiracje z Soul Reavera są na pewno na plus. Ludzie w recenzjach steam narzekają na problemy techniczne a nie na te rzeczy co ten nawiedzony youtuber który by chciał dostać kopię DS (do którego podchodzi jak do świętości i ideału).
Nie wiem czy wiesz, bo może to być dla ciebie zbyt skomplikowane żeby to zrozumieć, ale gry tak jak wszystko dookoła się rozwija. Przez 24 lata wiele się zmieniło i nikt nie będzie postrzegał zwalonej pracy kamery jako plus XD
Nic dodać nic ująć panie qwerty. Straciłem 20min swojego życia żeby się przekonać co on tam gada. Wypunktował i przyznam mu rację jeżeli chodzi o mechanikę i parę innych rzeczy. Grać nie grałem i raczej nie zagram bo jestem fanem Xboxa XD
Dobrze że zwiałem zarobiony lekko powyżej piątki zbierając od covida, potem swędziały paluszki jak leciało powyżej 6 (przy 7 mówię sobie no frajer że mnie...) żeby kółka kręcić ale sobie odpuściłem bo lepszy wróbelek niż obiecanki rudego że 3-4 kapka będzie większa... Szkoda gadać i mam wrażenie, że rudy wykiwał znowu cały akcjonariat.
Mało znaczące problemy to jest jakiś żart tak? Gra nie posiada dobrego sterowania, intuicyjnego systemu walki, przejście do drugiego światu jako mechanika jest na siłę wymuszana przez developerów, miejsca odpoczynku są rozłożone jakby rzucić ryż na mapę i gdzie spadnie ziarenko tam dajemy bez konkretnego powodu, bossy się buguja mają T-POS, zmęczenie przeciwników powtarzalnych i na siłę utrudnianie gry bez konkretnego powodu a o lokowaniu nie wspomnę
nr 2 po free to play.I można- można, trochę optymizmu, jak do końca tygodnia w top 10 -to koszty się zwróciły.Potem to już tylko ZYSKI z nawiązką, bo przecież cześć z 300 mln kosztów to w większości środki własne. https://store.steampowered.com/charts/topselling/global