Geolog wow od początku roku piszecie to samo że Compremum przed 10 brakuje zawsze na wypłaty dla pracowników bardzo jak widzę lubicie się tu powtarzać, o bankructwie też nam napiszesz ? W tym tygodniu już Bin nam o tym pisał ale dawaj na weekend z tymi samymi co zwykle bzdurami!
Dnia 2023-10-13 o godz. 21:04 ~Marek napisał(a): > Geolog wow od początku roku piszecie to samo że Compremum przed 10 brakuje zawsze na wypłaty dla pracowników bardzo jak widzę lubicie się tu powtarzać, o bankructwie też nam napiszesz ? W tym tygodniu już Bin nam o tym pisał ale dawaj na weekend z tymi samymi co zwykle bzdurami!
Nie tylko brakuje na wypłaty, ale również na nowy samochód dla Łukasia.
Dnia 2023-10-13 o godz. 22:29 ~Bin napisał(a): > Testie ty zawsze jesteś dobrze poinformowana. Czy przy tej sprzedaży też będzie odpis jak przy sprzedaży Słonaw ?
Bin marzy Ci się odpis ??? Tak bardzo boisz się zysków w III kw. podobnych jak w II kw. ?? Strach ma wielkie oczy jest się czego bać w końcu zysk netto w II kw 2023 to było 21,8 mln zł !!! Koniecznie musisz teraz wymyślić Bin wszelkie nieprawdopodobne odpisy i straty do dzieła pozostało Ci 6 tygodni na wymyślenie nowej kampanii kłamstw to konieczne i niezbędne bo przecież nie możesz pozwolić na to by ludzie mogli choć przez chwilę sądzić ze Compremum może mieć takie zyski !!!
Kr, zawsze odpowiadasz za Testie? Twoje długie wywody są nudne i nic nie wnoszą. Paterka i wagonów już nie ma. Kasy też nie ma. Czas na rozliczenie Solino i Gsmr. O fabryce nie wspominam bo jej też nie ma.
Dnia 2023-10-13 o godz. 23:40 ~Bin napisał(a): > Kr, zawsze odpowiadasz za Testie? Twoje długie wywody są nudne i nic nie wnoszą. Paterka i wagonów już nie ma. Kasy też nie ma. Czas na rozliczenie Solino i Gsmr. O fabryce nie wspominam bo jej też nie ma.
A widzisz bym tu gdzieś odpowiedział za Tastie ? Czy to wnosisz to z pierwszego zdania że odpowiadam za Tastie ??? ? Bin marzy Ci się odpis ??? Tak bardzo boisz się zysków w III kw. podobnych jak w II kw. ?? Strach ma wielkie oczy jest się czego bać w końcu zysk netto w II kw 2023 to było 21,8 mln zł !!! Koniecznie musisz teraz wymyślić Bin wszelkie nieprawdopodobne odpisy i straty do dzieła pozostało Ci 6 tygodni na wymyślenie nowej kampanii kłamstw to konieczne i niezbędne bo przecież nie możesz pozwolić na to by ludzie mogli choć przez chwilę sądzić ze Compremum może mieć takie zyski !!!
A może z jakiejś innej części mojej wypowiedzi wyciągasz wniosek ze odpowiadam za Tastie ?? Bin widzę ze będziesz miał strasznie pracowite 6 tygodni by przekonać wszystkich że Compremum będzie miał straty i odpisy musisz działać szybko !! Oto problem Bina jak zniwelować zysk netto 27,5 mln za pierwsze półrocze z zwłaszcza 21,8 mln za II kwartał ludzie nie mogą sądzić ze Compremum zarabia taką kasę po 61 gr za półrocze !!!
Wygląda na to, że wyprzedaż majątku to ich sposób na generowanie gotówki w firmie, niedawno Słonawy,teraz Paterek, z tym, że tym razem wymuszony, to była ich nowa inwestycja i wiązali z nią wielkie plany.
Czytaj Espi trollu ze zrozumieniem . Skoro Paterek nie wywiązał się z wcześniejszej umowy emisji dodatkowych akcji to mieli prawo tak zrobić. A prawie 5 mln bedzie w kasie wiec to chyba dobrze. Raz piszecie ze liczy się gotówka a jak już jest to narzekacie
Dnia 2023-10-14 o godz. 08:00 ~SL napisał(a): > Czytaj Espi trollu ze zrozumieniem . Skoro Paterek nie wywiązał się z wcześniejszej umowy emisji dodatkowych akcji to mieli prawo tak zrobić. A prawie 5 mln bedzie w kasie wiec to chyba dobrze. Raz piszecie ze liczy się gotówka a jak już jest to narzekacie
A gdzie w Espi jest napisane, że prawie 5 mln będzie w kasie ? Odsprzedali to co kupili a o kasie nie ma nawet wzmianki. Co dziwniejsze, w komunikacie napisane jest: przeniesienie własności akcji nastąpi wraz z rejestracją przedmiotowej czynności w rejestrze akcjonariuszy. O kasie nikt nawet się nie zająknął. SL ty manipulatorze. Kogo ty chcesz wkręcić.
Dnia 2023-10-14 o godz. 13:07 ~SL napisał(a): > A od kiedy można coś kupić nie płacąc kasy ? Sam jesteś notorycznym manipulatorem. Ale trolluj może kogoś na to nabierzesz.
Zapytaj Szymańskiego. On wie jak nie płacić. Robi to notorycznie.
To będzie Twoje motto przewodnie wyprzedaż majątku ? Haha No to do dzieła rozwijaj strategię. Pamiętaj że masz 6 tygodni na to by ludzie Ci uwierzyli że Compremum będzie tylko tracić bo przecież nie mogą się powtórzyć tak dobre wyniki finansowe za III kw. jak były w drugim kwartale 21,8 mln zysku netto to była by tragedia bo jak wtedy będziesz udowadniać wsztkim że Compremum bankrutuje??
SL nie czepiaj się Bina haha przecież skoro Compremum akcje Paterka za 1 mln euro sprzedało, ale nie napisali że otrzymają za to pieniądze i ile napisali dokładnie kiedy a tylko orientacyjny termin podali że po wpisie do rejestru akcjonauszy to zapewne nie zapłacą za te akcje nigdy, albo pieniądze te przejmie jakaś kochanka!! Gdyby chcieli ten milion euro zapłacić to by wyraźnie napisali w komunikacie że przelew otrzymają w dniu XX.XX.2023 skoro nie ma daty a tylko same nieprecyzyjne określenia to nigdy Compremum nie zobaczy tych pieniędzy - to nam tu próbuje udowodnić Bin:
Bin napisał:
A gdzie w Espi jest napisane, że prawie 5 mln będzie w kasie ? Odsprzedali to co kupili a o kasie nie ma nawet wzmianki. Co dziwniejsze, w komunikacie napisane jest: przeniesienie własności akcji nastąpi wraz z rejestracją przedmiotowej czynności w rejestrze akcjonariuszy. O kasie nikt nawet się nie zająknął. SL ty manipulatorze. Kogo ty chcesz wkręcić.
Racja haha z komunikatu jasno wynika że sprzedadzą akcje za 1mln euro a nie że zapłacą im za tą sprzedaż więc to będzie sprzedaż bezpłatna napewno buhaha:
Compremum sprzeda spółce Tatravagónka Poprad 560 tys. akcji Zakładów Naprawczych Taboru Kolejowego "Paterek" za 1 mln euro - podała spółka w komunikacie.
Spółka podała, że rozmowy o współpracy z Tatravagónka w ramach ZNTK Paterek będą kontynuowane. (PAP Biznes)
Dnia 2023-10-14 o godz. 11:39 ~SL napisał(a): > U Ciebie w domu, jak nie zapłacisz rachunków za prąd z tych trolujacych wpisów
U mnie nie zgaśnie na pewno. Mam fotowoltaikę i magazyn energii. Chciałem kupić z Compremum, ale się nie doczekałem i kupiłem od konkurencji. Oni już to oferują na rynku polskim.
No widzisz Artur a ja czekałem, czekałem na PnB i się doczekałem. Wydano PnB na przystanek kolejowy blisko gruntu zakupionego pod fabrykę. To jak dotyczy miejsca blisko na fabrykę, to prawie tak samo jakby było na fabrykę. Na pewno zarząd Cpr już pije szampana. Gratuluję ,,sukcesu,, panie Fojt !
Nie ma czegoś takiego jak przystanek kolejowy ... wystarczy wiedzieć lub przynajmniej wysilić się i wrzucić w google.
A jeśli rozważać tylko PnB to na przystanki nie wydaje się PnB.
Czyli wychodzi brak elementarnej wiedzy (i nie jest to ironia tylko fakt)