Dnia 2023-10-13 o godz. 11:08 ~Testie napisał(a): > Sypnij mi troszkę akcji. Dziękuję & Pozdrawiam
Testie, jeśli chodzi o sypanie to poproś Łukasza (jest na bieżąco), on siedzi nad tobą na parterze. Mam nadzieję, że Cię wspomoże. Może nawet razem coś wciągnięcie.
Gdzie są Ci wszyscy niezadowoleni z wczoraj dlaczego nikt nie chce nic sprzedawać ? To niesamowite że w kółko ogłaszacie kolejne bankuctwa Compremum ale nikt nic nie chce sprzedawać ??
Jedyne co im zostało to barykada na 2,38 łatwa do zdjęcia, ale póki co niech straszą, może jakiś słabeusz im uwierzy i sypnie resztkami na lewo. Tu rozgrywa automatem fundusz i on da znak do ataku, a wtedy włączą się instynkty stadne.
To było dobre ! Fundusze się biją o akcje Compremum, dzisiaj automat już im 5szt wywalczył. Jeśli Compremum ma takich akcjonariuszy to nie dziwię się, że to taka padaka.
Dnia 2023-10-13 o godz. 12:12 ~Marek napisał(a): > To było dobre ! Fundusze się biją o akcje Compremum, dzisiaj automat już im 5szt wywalczył. Jeśli Compremum ma takich akcjonariuszy to nie dziwię się, że to taka padaka.
Marek, czekaj cierpliwie, na koniec dnia jeszcze fundusz weźmie za 5 Pln.
Nie przejmujcie się innymi, funduszami czy nie, po co tracić na to czas sami decydujcie o sprzedaży swoich własnych akcji !! Przecież wczoraj oglaszaliście bankructwo Compremum po raz kolejny a dziś nic nie sprzedajecie ??
Marku ja tylko podpowiadam że mogą sprzedawać przecież wczoraj oglaszali bankucto !!! Co do kupowania to wczoraj udało mi się kilka tysięcy dokupić niestety dzisiaj nikt już nic nie chce sprzedawać.
Tyle że ja mam akcje bardzo tanie kupowane w czasie pandemii więc moje wiszenie na haku oznacza i tak wielkie zyski ale ok. Uważasz że tylko ty masz tu Marku udane nie-inwetycje bo nic nigdy nie kupujesz tu od lat Twoja sprawa.
Ja wiem na co czekam i dobrze mi z tymi akcjami :)