obiekt, wygląda na mały most,biura czynne,auta pracowników zaparkowane, (będąc w okolicy, pooglądałem sobie Vistal w ciągu dnia pracy), odnośnie Offshore na Indyjskiej, nie miałem czasu ( wjazd na przepustki ,obszar jest na terenie Portu Gdynia), ogółem - wygląda ok
Dnia 2023-10-13 o godz. 09:56 ~Rado napisał(a): > Griffin to są pracownicy innych firm a nie vistala. Czemu nie wejdziesz i nie zapytasz tych ludzi? Serio jak jesteś na miejscu to proszę Cię zrób to
i za co te łapki w dół? Ktoś to zweryfikował, czy tylko dobrze można pisać i czytać forum bankiera? Może zróbmy coś konstruktywnie zamiast poklepywać się po pleckach na bankierze? użytkownik @zły wyszedł z bardzo dobrą inicjatywą
Dnia 2023-10-13 o godz. 10:40 ~Owca napisał(a): > Po prostu poczytaj siebie wstecz 3-4miesiece temu. Ba nawet 2. Pamietam nawet dyskusje z wungiel.
Ja nie odbieram wartości spółce. Zwłaszcza wynikającej z jej aktywów. Po prostu z każdym kolejnym tygodniem coraz gorzej się dzieje i trzeba reagować, żeby nie zostać z ręką w nocniku.