• Zapracowany jak Friz Autor: ~Ww [178.36.60.*]
    Kanał komunikacji „EKIPA (Tajne)” na insta od 4 dni 0 wpisów … ??? Czy to jakiś wirus?
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~9b [31.179.123.*]
    Taaak, boją się chłopaki afery stttuuu.
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Ww [178.36.60.*]
    Niestety jest w tym coś prawdy … w nowych filmach, których publikacja rozpocznie się chyba w weekend pt. Mafia IRL, będzie brała w nich udzial m.in Lexy, Karol pytał dzisiaj na X jak ma do tego podejść, nagrywki były przed upublicznieniem znanego info … po wysłuchaniu opinii … dał info, że poinformuje najprawdopodobniej przed rozpoczęciem filmu widzów, że były zrobione wcześniej. Ekipa ma dużo do stracenia, ma się dobrze i tak niech pozostanie - moje życzenie. Ale gdzie my akcjonariusze, czy Ekipa zrobi jakiś krok w naszą stronę, skup nie poprawił mocno płynności (a taki był jego cel), kurs walczy z magicznym 4 pln. Słabiutkie nastroje u nas Ekipa, pamiętajcie o akcjonariuszach … halo czy ktoś mnie słyszy?
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Wojas [103.108.94.*]
    Chyba dobrze zrobił z tym badaniem opinii publicznej? Wg mnie podejście rozsądne, bo dużo wysiłku i kosztów pochłoną nowy projekt.
    Juz słysze wycie (w tym twoje) po forach, jakby puścił a dopiero potem okazało się że jej udział nikomu nie pasuje a Friz "za kasę zrobi wszystko".

Co do umilania akcjonariuszom życia, chcesz wzrostu ceny to je kupuj a nie marudzisz. Jak wokół spółki / Friz, zarząd itp coś zaczyna się dziać, to wtedy larum po mediach, że manipulują.
    Zdecydujce się.
    Wg. mnie niech spółka zarabia pieniądze i pokazuje to w zyskach a wzrosty wcześniej czy później same przyjdą.

Co do braku wpisów w mediach, to czegoś nie rozumiem, gość w pierwszym info pisze, że brak ich od 4 dni, a potem pojawia się wpis, że "Karol pytał"? To jest czy nie ma? Bo widzę ktoś od jakiegoś czasu pod róznymi nickami próbuje na siłę dramę rozkręcić i przykleić na siłę Friza do afery ze Stu.

• Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Ww [188.146.114.*]
    Weź tabletkę …
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Wojas [103.108.94.*]
    Dnia 2023-10-13 o godz. 10:45 ~Ww napisał(a):
    > Weź tabletkę …

Ty weź na nogi, bo na głowe to ci już nie pomoże

albo może bierz na glowę tylko po pół, bo cała widać za silna
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Bbshshehmnz [31.223.184.*]
    sam sie przykleił do dramy stuu, konkurs na nooodesy z pallasidem.
    onie wszyscy sie dobrze znają i poklepują po pleckach, trzeba być naiwnym jak dziecko żeby wierzyć w to ,że nikt nie wiedział co burton odwala
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Ww [188.146.114.*]
    Miło się z Tobą rozmawia :) temat tabletek widzę Cię zainspirował. Tyle jadu tutaj ostatnio, nic dziwnego, że cena tych akcji nie idzie do góry. Strach coś napisać autentycznie. Pozdrawiam przedmówcę - tyle przy piątku
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Michum [103.88.234.*]
    Ww napisz lepiej coś o temacie w którym na to forum trafiłeś, bo ciężko komukolwiek mi z tobą debatować skoro podnosisz temat w którym czujesz się specjalistą albo zmień forum na jakieś farmaceutyczne lub coś w ten deseń.
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Ww [37.225.56.*]
    Bardzo bym chciał, żeby tutaj sprawy poszły z impetem do przodu na tyle, żeby nasz kurs poszedł do góry, nie ukrywam, że jestem załamany tym poziomem poniżej 4 pln. Skup nic tu nie daje. Po wynikach jak kurs nie ruszy oddaje swój pakiecik kupicie go w dobrych pieniąszkach. Licze jednak na 6, 8 pln do końca listopada i na to, że zainwestowane tu środki nie zje więcej inflacja która ok 25% w trakcie tej inwestycji już uszczupliła ten portfel, do tego spadek kursu, więc nie dziwcie się proszę frustracji.
  • Re: Zapracowany jak Friz Autor: ~Kamil [83.26.64.*]
    Do końca listopada może być ciężko tak szybko skoczyć z kursem. Ale myślę, że po wynikach i po prezentacji nowych produktów będziemy blisko 5zł lub trochę ponad. Aktualny stan to takie bezpieczne dno, które raczej nie powinno niżej spaść, a czekamy właśnie na zaprezentowanie tej gry, seriali itd żeby coś się ruszyło.
    Bądźmy dobrej myśli, bo przy tych zarobkach to już powinniśmy tu mieć wzrosty po poprzednich wynikach.
[x]
EKIPA 5,82% 2,09 2025-09-26 16:37:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.