chyba Ty nie potrafisz czytać i analizowac raportów. Podane info 05.06.2023 o ukończeniu rekonstrukcji i przez 4 miesiace nie mogą doczekac sie przepływu ropy to niech napisza oficjalnie że kolejna porażka. Przynajmniej będzie wiadomo na kiedy rezerwować bilet po Jeffa.
Spółka wraz z partnerem postanowili również o rozpoczęciu zabiegów rekonstrukcyjnych w odwiercie Sabria N-2 w celu jego przezbrojenia. Prace te zostały pomyślnie ukończone na początku czerwca 2023 r. Inwestycja została zrealizowana w terminie, a jej koszt nie przekroczył założonego budżetu pomimo 3,5-dniowego przestoju spowodowanego występowaniem silnego wiatru. Odwiert N-2 został wykonany w 1980 r., ale uległ uszkodzeniu podczas uzbrajania i pomimo położenia w bliskim sąsiedztwie innych otworów eksploatacyjnych, w tym szczególnie wydajnego WIN-12bis, uzyskanie w nim przepływu węglowodorów na powierzchnię okazało się niemożliwe. Przeprowadzana przez Spółkę analiza zakłada, że dzięki pomyślnemu przeprowadzeniu prac rekonstrukcyjnych i przezbrojeniu odwiertu dzienne wydobycie brutto ze złoża Sabria zwiększy się początkowo o ok. 420 boe.
A to jest z 5.10 .2023 mam ci przeczytać i zinterpretować czy sam potrafisz ??? komunikat z przed tygodnia
DZIAŁALNOŚĆ OPERACYJNA • Prace rekonstrukcyjne w odwiercie N-2 na polu Sabria rozpoczęły się 2 maja i zostały pomyślnie ukończone 5 czerwca 2023 r. • W otworze tym obserwuje się przepływ na powierzchnię, a obecnie trwa jego odwadnianie, które przebiega zgodnie ze schematem odnotowanym przez Spółkę w przypadku innych odwiertów na tym polu. • W zależności od dalszego przebiegu procesu odwadniania Spółka rozważa przeprowadzenie zabiegu kwasowania otworu w celu zwiększenia jego wydajności.
Pol!….polmozdzku a czy zauważyłeś ze nie ma przepływu ropy na powierzchnie od 4 miesięcy??? Z jakiegoś powodu odwierty zostały porzucone i tylko Jeff wypompowuje kasę ze spółki szukając ropy tam gdzie jej nie ma. Działanie na szkodę akcjonariuszy
fred półmużdżku ,,,,,,,czy nie umiesz czytać analfabeto ??????? ja podałem cytat z firmy bo ten dabil pisał że nie ma info ,,ja nie napisałem czy wydobywają czy nie ,,,a ty jesteś prostak i odwracasz kota ogonem
Nie potrafisz knurze analizować mowy pisanej. Narcos napisał ze nie ma informacji od ukończenia rekonstrukcji odwiertu bo i taka jest prawda ze niby jest przepływ ale ropy nie ma a tym bardziej info o testach odwiertu. Czyli nie ma informacji ze spółki od ponad 4 miesięcy. Bardziej łopatologicznie już nie można ci wyjaśnić.
a czy Pan potrafisz zrozumieć że raport z 05.10.23 jest tylko z opinią biegłego rewidenta której podawany w terminie nie miał?!! Od 5 czerwca ca nie ma żadnej informacji o testach odwiertu i płynie tylko woda. Z jakiegoś powodu poprzednicy porzucili odwierty i nie mogli uzyskać przepływu na powierzchnię a nasz ułomny Jeff wyprowadza kasę ze spółki działając świadomie na niekorzyść akcjonariuszy.