Cdp leży Varsav idzie do przodu popatrzcie jak dzis wyglada sytuacja a nasz spółeczka spokojnie zaraz komunikat o BeE 2 albo Giganty DubleUnprising i mamy to może żona nie wyrzucie mnie z domu zapakowany grubo w wolumen
Niech Kiciński sie głośnikami Unitra zajmie a nie grami. Wiesiek 10 i co dalej? CyberekPunk 2? Każdy zna te oklepane historie. A taki szef Varsav może zaskoczyć czymś nietypowym a nawet dziwacznym....
Niech zrobi symulator SAMOBÓJCY blehehe dawno mnie tu nie było pośmiać się ale mam satysfakcję bo pisałem o 60 groszach przed gigantami. Ci co tu wiszą na 2 zł nie wyjdą z tego cało a ci co mają po 3/4 to już tylko symulator SAMOBÓJCY
Dziś jeszcze lepiej psh - 25% momentami i wolumen historyczny. Klasyka rozgrywki na gamingu, wzrostu przed premierą, w dniu i po korekta a co dalej, czy warto odkupić? Plankton liczył na Peak 500/1000 był 383 , trochę paniki na forum i ruszyli. A Peak będzie dopiero dziś i jutro . Warto też spojrzeć na listę top. Myślę że tu nie mieliście takiej premiery z takimi ocenami i sprzedażą która niebawem
Jak var był po 2-4 to naganialiscie na kupno teraz jest za 70gr i naganiacze na sprzedaż? Na Poli już po wzrostach. Tu kiedyś długa konsola się skończy i pójdzie up
Oczywista oczywistość i pewnie sam wejdę ale na razie tylko obserwuję bo może i za 0.50 będzie var. Na poly brakuje mi jednego , domknięcia luki na 4.80