• witam wszystkich ;) Autor: ~Grzyb [84.205.172.*]
    Widzę że dużo osób zaczęło się zastanawiać kim ten grzyb może być . hmmmm

Napiszę tylko raz , chcecie porozmawiać to tylko rzeczowo i merytorycznie.

Nie mam ochoty na jakieś dziecinady w tylu pitolenia bez sensu lub bez braku wiedzy.

Może wtedy wyjdzie na plus , zielony plus ;) jak ktoś kuma o co mi chodzi ..... to chętnie odpisze na mądry post.

pozdrawiam z szacunkiem nawet tych którzy tylko glupio odpisywać potrafią i oczywiście krytykować oraz obrażać ;)

Razem wyciągniemy wnioski a zatem pewnie ponownie będę czekał na krytykę i suchej nitki na mnie nie zostawicie ;)

• Re: witam wszystkich ;) Autor: ~Grzyb [84.205.172.*]
    Przekroczenie górnej wstęgi bollingera było o godzinie ok. 12.00
    Również proponuje zwrócić uwagę na Greenx . :)
  • Re: witam wszystkich ;) Autor: ~Andrzej89 [89.64.38.*]
    Merytorycznie ?? a wieszczenie 2 zl było merytoryczne ?? straszenie potwornymi spadkami chwile przed mocnymi wzrostami było merytoryczne ?? weź się nie kompromituj

• Re: witam wszystkich ;) Autor: ~OBSER [31.60.140.*]
    @Grzyb dobrze wiem kim jesteś. Dobrze wiesz o czym pisałem o tych dogrywkach (zleceniach PKC, sprawdzaniu strony popytowej zleceniem 10 tys. akcji) o realnym popycie na 6 - 6,25 zł. Zdradził ciebie ten wpis, że odkupisz od drobnych akcje za 2 zł... Trochę potraktowałeś drobnych akcjonariuszy jak TVP swoich widzów...
    nastroje są tak samo ważne jak AT. Tutaj młodzi z kilkunastoma tysiącami sterują kuresm nawet o tym nie wiedząc .

ja bym się tak nie podniecał tą podbitką .
  • Re: witam wszystkich ;) Autor: ~Andrzej89 [89.64.38.*]
    Tez mysle ze to on skupuje ...
  • Re: witam wszystkich Autor: ~Iggy [31.0.59.*]
    I tak mogłeś napisać na początku a nie że Ci się marzy 2zł ale ok zapominam o tym
  • Re: witam wszystkich Autor: ~Althor [37.47.213.*]
    A ja nie zapominam bo przez niego nie kupiłem:) ale sam sobie winny jestem:) ale zadra pozostaje
    i co informacje o przecięciu górnej wstęgi billingera o której wczoraj pisałem ktoś wykorzystał ?

[x]
BOWIM -0,20% 4,96 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.