Zdaniem Zarządu bezzasadne utrzymywanie stanu zawieszenia obrotu akcjami Spółki, prowadzi do rażącego naruszenia interesów majątkowych Spółki oraz jej akcjonariuszy. Obecna sytuacja może mieć długofalowe konsekwencje dla Spółki, w tym może negatywnie wpłynąć na plany rozwojowe Spółki, a w konsekwencji na przychody i wyniki finansowe. Zarząd Spółki informuje, iż podejmuje wszelkie dostępne kroki prawne mające na celu ochronę interesu Spółki, jak również wychodzi naprzeciw potrzebom inwestorów prywatnych, którzy oczekują od Zarządu Spółki podjęcia zdecydowanych działań.
Zarząd Spółki informuje, iż podejmuje wszelkie dostępne kroki prawne mające na celu ochronę interesu Spółki, jak również wychodzi naprzeciw potrzebom inwestorów prywatnych, którzy oczekują od Zarządu Spółki podjęcia zdecydowanych działań.
Dnia 2023-10-13 o godz. 10:00 ~Gniot napisał(a): > Zarząd Spółki informuje, iż podejmuje wszelkie dostępne kroki prawne mające na celu ochronę interesu Spółki, jak również wychodzi naprzeciw potrzebom inwestorów prywatnych, którzy oczekują od Zarządu Spółki podjęcia zdecydowanych działań. > > Niech wezma sie za spekulantow a nie spolke.
a giełda to czasem nie jest spekulacja? czyli musieli by się wziąć za wszystkich akcjonariuszy
Kupując akcje spółek na Gpw wiem ze ponoszę tzw ryzyko a niby KNF ma mnie chronić już nie jeden raz przez nich się przejechałem chyba oni więcej szkodzą niż pomagają moje pieniądze to co ich obchodzi czy stracę i naddatek ta głupia reklama leci teraz jak ten KNF jest super za pieniądze podatników porażka na całej linii.
Kolego, niekoniecznie twoja sprawa.Oczywiscie każdy na początku jest informowany o ryzyku inwestowania,ale tutaj jest mowa o wykorzystywaniu informacji do manipulacji kursem, których Ty i wielu nie posiada.Problem w krajach(czytaj republikach bananowych) jest taki że instytucje powołane do przeciwdziałania wszelkim przestępstwom lub wykroczeniom po prostu nie działają ,patrz republiki bananowe.