Oczywiście, że zagrywka pyrlandzkiej spekuły, która ma do odkupienia miliony akcji, więc spycha ma) y i pakietami by rozpocząć od minimalnego poziomu. Liczę że przed akcja będzie jakiś solidny zrzut straszak kilkadziesiąt może ponad 100k akcji.
Jak ktoś się boi NC może wejść jak prawnuk w obligacje... Molmedica, haha. Wtedy zamiast Ferrari 3 kosy... tyle że w plecy, haha
Dnia 2023-10-12 o godz. 13:40 prawnuk napisał(a): > dobrze zrozumiałem? > Czyli nie sprzedali wszystkich akcji ..... > TAK? > > > > > czy nie wiesz ile ich sprzedali i może rzeczywiście sprzedali 300.000 i chcą taniej odkupić
Serio zamierzasz z nim dyskutować? Przecież to jest idio.ta który sam sobie przeczy! Kilkanaście dni wcześniej wrzeszczał że już nie mają czym sypać i będzie mega up, a teraz że wysypia 100k. Ten kretyn nie ma bladego pojęcia co się dzieje i pisze to co mu tylko strzeli to tego pustego łba, nie zważając że jedno zaprzecza drugiemu. To zwykły ciemny baran jest.
Vincencik czy piszacy pod nickie hahaha "Analityk" na forum Incentiona gdzie po sprzedaży po 12 gr czeka na 7 gr pod drzewem hahaha...Vincencik ty masz urojenia z jakims odkupieniem, jesli myslusz, ze ktos tu ci cos odkypi to jestes naprawde bedilkuem i dobrze ci radze zamknij rachunek maklerski bo tylko tracisz
Dnia 2023-10-12 o godz. 14:13 ~hahaha napisał(a): > Vincencik czy piszacy pod nickie hahaha "Analityk" na forum Incentiona gdzie po sprzedaży po 12 gr czeka na 7 gr pod drzewem hahaha...Vincencik ty masz urojenia z jakims odkupieniem, jesli myslusz, ze ktos tu ci cos odkypi to jestes naprawde bedilkuem i dobrze ci radze zamknij rachunek maklerski bo tylko tracisz
To ścierwo miało akcje inventiona? To by wszystko wyjaśniało, bo się skunks do mnie przyyebał bredząc cały czas o inventionie mimo że nie znałem tej spółki przed tym jak zaczął o niej bredzić. Możesz dasz linki do tego jak pisał że kupił czy sprzedał ich akcje?