• Ktoś mi wytlumaczy Autor: ~Cacac [31.0.21.*]
    Dlaczego po prawej trzymają cenę a po lewej zjeżdżają w dół...czy to taki zabieg psychologiczny?
  • raczej psychiatryczny Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    ta spółka to top galaktyczny ma tak nieprawdopodobne perspektywy, że nikt sie tego nie tyka.
    Kupisz i minimum na ferrari zarobisz
  • Re: Ktoś mi wytlumaczy Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Oczywiście, że zagrywka pyrlandzkiej spekuły, która ma do odkupienia miliony akcji, więc spycha ma) y i pakietami by rozpocząć od minimalnego poziomu. Liczę że przed akcja będzie jakiś solidny zrzut straszak kilkadziesiąt może ponad 100k akcji.
    Jak ktoś się boi NC może wejść jak prawnuk w obligacje... Molmedica, haha. Wtedy zamiast Ferrari 3 kosy... tyle że w plecy, haha
  • czyli mają odkupić miliony akcji więc sprzedają by było taniej Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    dobrze zrozumiałem?
    Czyli nie sprzedali wszystkich akcji .....
    TAK?

czy nie wiesz ile ich sprzedali i może rzeczywiście sprzedali 300.000 i chcą taniej odkupić
  • Re: czyli mają odkupić miliony akcji więc sprzedają by było taniej Autor: ~podradomskijamnik [83.26.186.*]
    Dnia 2023-10-12 o godz. 13:40 prawnuk napisał(a):
    > dobrze zrozumiałem?
    > Czyli nie sprzedali wszystkich akcji .....
    > TAK?
    > >
    > >
    > czy nie wiesz ile ich sprzedali i może rzeczywiście sprzedali 300.000 i chcą taniej odkupić

Serio zamierzasz z nim dyskutować? Przecież to jest idio.ta który sam sobie przeczy! Kilkanaście dni wcześniej wrzeszczał że już nie mają czym sypać i będzie mega up, a teraz że wysypia 100k. Ten kretyn nie ma bladego pojęcia co się dzieje i pisze to co mu tylko strzeli to tego pustego łba, nie zważając że jedno zaprzecza drugiemu. To zwykły ciemny baran jest.
  • Re: Ktoś mi wytlumaczy Autor: ~hahaha [78.30.81.*]
    Vincencik czy piszacy pod nickie hahaha "Analityk" na forum Incentiona gdzie po sprzedaży po 12 gr czeka na 7 gr pod drzewem hahaha...Vincencik ty masz urojenia z jakims odkupieniem, jesli myslusz, ze ktos tu ci cos odkypi to jestes naprawde bedilkuem i dobrze ci radze zamknij rachunek maklerski bo tylko tracisz
  • Re: Ktoś mi wytlumaczy Autor: ~podradomskijamnik [83.26.186.*]
    Dnia 2023-10-12 o godz. 14:13 ~hahaha napisał(a):
    > Vincencik czy piszacy pod nickie hahaha "Analityk" na forum Incentiona gdzie po sprzedaży po 12 gr czeka na 7 gr pod drzewem hahaha...Vincencik ty masz urojenia z jakims odkupieniem, jesli myslusz, ze ktos tu ci cos odkypi to jestes naprawde bedilkuem i dobrze ci radze zamknij rachunek maklerski bo tylko tracisz

To ścierwo miało akcje inventiona? To by wszystko wyjaśniało, bo się skunks do mnie przyyebał bredząc cały czas o inventionie mimo że nie znałem tej spółki przed tym jak zaczął o niej bredzić. Możesz dasz linki do tego jak pisał że kupił czy sprzedał ich akcje?
[x]
OZECAPITAL 3,74% 0,56 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.