Nie dajcie się zwieść tej pisaninie gniota. Przez kilka miesięcy pisze posty które zawierają max 2 zdania. Z ograniczonym zasobem słownictwa, nagle elaborat wysmarował ze zmianą poglądów o 180⁰, że niby tak źle nie jest. Nagle już nie gniot:)Ciekawią mnie kolejne dni i jego daremne wypociny. Czy nagle zmieni zdanie ot tak? Będzie kadził w drugą stronę? Gdybyście siedzieli na tym forum co najmniej rok, wiedzielibyście że to szkoła livermora. Też piękne wypracowania pisał. Zawiesił na hakach i się zawinął, ślad o nim zaginął. Kto mądry, miał już okazję z niego zejsc. Teraz mamy gniota i jeszcze kilku aktywnych troli którzy tutaj mącą. Obrzydzaja spółkę, a hakowcy na stratach oddają im akcje przed kolejnym raportem. Zobaczycie że niebawem pojawi się kilka nowych nicków, bo niektóre już się opatrzyły, a niektóre są już spalone. Widać, że ktoś nie wytrzymał i stara się niby polemizować z 007gniot. Nagle wszystkich na spowiedź wzięło za ile to oni kupili, jaka średnią mają. Śmieszne to i naciągane. Dla plebsu ustawka. Wystarczy tylko nie odpisywać.na posty tego typa. To takie trudne?Po prostu ignorowac. Mozna.zalozyc swój wątek. Wiem, że ten post zaraz zginie wśród bezwartościowych śmieci produkowanych tutaj masowo. Będę go cyklicznie przypominał, nie martwcie się.
Chodzi mi o celowe i ciągłe stwarzanie atmosfery strachu wśród akcjonariuszy. Komuś chyba zależy na tych akcjach. Czy spółka jest dobra czy zła, musisz sobie sam odpowiedzieć na to pytanie. Poczytać raporty. Zastanowić sie jakie spółka ma fundamenty, jaką przyszłość. Czy warto podjąć ryzyko i stać się posiadaczem tej właśnie spółki. Na pewno takich informacji nie dowiesz się tego forum. Logicznie myśląc, czy ktoś dla kogo te akcję są obojętne wręcz gnioty, będzie poświęcał swój czas? Wypisywał codziennie swoje głupoty?Gniot007 to jeden z najaktywniejszych tutaj nicków. Masa troli pisze też z jednego IP pod innymi nickami. Chyba że ktoś nie świadomy i tego nie wie. Nie minie kilka dni, na forum pojawią się nowe Nicki z nowymi mądrościami.
Ps. Jeśli ktoś myśli, że firma wyda grę i na drugi dzień jej wartość wzrośnie o 200% jest po prostu głupi. Tyle.
Zgodzę się, że na forum jest robiony celowy zamęt. Ale te wpisy są tak infantylne, że raczej nikt zdrowy na umyśle się nimi nie kieruje. Ja to odbieram jako zabawę gimbazy. Wszyscy mamy dostęp do tych samych danych i każdy na ich podstawie podejmuje decyzje inwestycyjne. Ja wierzę w spółkę i trzymam,mimo straty. Nie mam powodów, żeby sprzedawać, bo spółka robi wyniki, zawiera nowe kontrakty, wydała pierwszą po dłuższej przerwie poważną grę, więc nie ma co się stresować. Przyjdzie moment, że wróci duży popyt i kurs będzie rósł.
Dlatego jeśli nie będziemy karmić trolów, to będzie ciężej im się przebić ze swoją narracją. Ile kto jest dotyku zależy jaki pakiet zakupił. Jedni kupią 200 akcji inni 2k. Ja mam lekki minus, ale mnie to nie wzrusza. Jeśli ktoś chce uśrednić to pewnie dobry moment.
Człowiek gniot vel ej07 to rasowy trol. Udaje że ma 300 akcji i płacze że jest do tyłu z kasą, po czym pisze, żeby kurs leciał na 10zl. Już nikt ci nie odda taniej spadkowy trolu. Przestań zaśmiecać forum.