• To nowy inwestor czy emisja pp Autor: ~who [188.252.42.*]
    w razie jakby się nie znalazł.
    A jak się jednak pojawi to nowa emisja dla niego czy któryś z akcjonariuszy odda swoje udziała lub ich część i po jakiej cenie.
    Taka trochę dziwna schizofrenia ......
  • Re: To nowy inwestor czy emisja pp Autor: ~Smart [94.63.123.*]
    Hmm. To moze być dobrze zagrane.. Jak się nad tym zastanowić Bo z jednej strony mogą zebrać kapitał ( w sumie to można kupić 10 akcji i zapisać się nawet na 3 mln w drugim terminie. Jak nie wszyscy obejmą w pierwszym to można dostać całość ),- z drugiej strony moze to zrobić inwestor i do niego to trafi w przyzwoitej cenie....całkiem nieglupie
  • Fakt Autor: ~who [188.252.42.*]
    Jak trójka główny się umówi (i zaryzykuje), że nie obejmują to nowy będzie miał coś 5,4 mln akcji - ok 7% - co mu to da ?

• Re: Fakt Autor: ~Smart [94.63.123.*]
    A skad wiesz ze nie będzie kierowanej do niego. Albo mu odsprzedadzą ze swoich alboo. Możliwości jest mnóstwo
  • Re: Fakt Autor: ~Who [5.173.22.*]
    No właśnie pisałem że albo kolejne emisje albo odda/oddadzą główni.
  • Notowanie praw poboru? Autor: ~PanTeraSD [51.75.66.*]
    Ja mysle ze to jest za zaszachowanie tego nowego inwestora albo wejdziesz w firmę albo poradzimy sobie sami a rozwijać się i tak będziemy. Głowni zrzuca się po prawie milion generalnie firma dostanie środki na nowe linie ciekawe co będzie dalej

I ciekawe czy te prawa poboru będą notowane ale myślę że chyba nie. Ta emisja jest warunkowa
[x]
MYCODERN 0,00% 0,83 2024-05-29 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.