• Straszy Autor: ~Jan [104.28.64.*]
    Ktoś tak straszy sprzedażą czy faktycznie będzie sypać aż miło?
  • Re: Straszy Autor: ~miron [31.0.27.*]
    straszy a zarazem boi się że ktoś mu sprzątnie ten pakiet , mając taki pakiet no nie jest wielki ale już jakiś wystawia po 030 , aż tak był bystry by zebrać na dnie , nie sądzę ale wszystko możliwe , myślę że gość chce zebrać niżej , bo lewa obstawiona przez niego samego nie jest zachłanny nasypie sobie na lewo i da bata z prawej , proste jak .... , ale czy tu znajdzie jeszcze takich naiwniaków , czekamy na 025 i w dół , jak mu tak ciąży ten śmieć to odbierzemy tak po koleżeńsku , niech sobie zbierze po 015 i w dół będzie zarobiony - ja mu w tym pomogę bo jest strasznie niecierpliwy , jeszcze może wpaść trefne info mam takie podejrzenie , tak na poderżnięcie gardła tym znudzonym , więc uważajcie !!!! poniżej 020 to majątek na tych akcjach będzie można zrobić , ja to wiem ale nie tylko ja !!!! OBECNA CENA JEST I TAK ŚMIESZNĄ CENĄ - nie naganiam ale piszę ku przestrodze tzw. ,, ulicy,, bo Was wychu.... , i tak jest Was niewielu .
    a ulica jak zawsze wejdzie na poziomie sporym powyżej złotówki i odda na korekcie , najstarszy scenariusz na gpw , oddacie i będzie dalsza hossa na walorze , kupić dziś i zakopać na 2-3 zł , ja mam inny target ale to moje przemyślenia nie chcę wywoływać śmiechu u co niektórych - przeanalizujcie sami .

zagościł nam tu zniecierpliwiony bolek , taki pionek na planszy , ale dostał karty do rozdania , ale mądrze by zaprocentowały , to się napoci koleś , góra ma władze musi się spisać bo jak nie to baty polecą za brak efektów w pracy najemnika , ja tam nie wyrywny ale sprawiedliwy tu 3 ,, diabły ,, świrują i cicho siedzą , ale kontrola jest na każdym poziomie .
  • Re: Straszy Autor: ~burak [176.103.72.*]
    każdy poczuł krew i czeka aż zacznie spychać niżej bo jak zobaczymy 0.2x to sie woda zacznie gotować. Warto zostawić wolne środki na takie okazje.
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.