Panowie uważajcie na wizjonera, to ściemniacz najwyższej klasy. Pisze na gg bzdury, namawia ludzi na ustawianie tak jak on chce udając dobra wolę a sam realizuje zyski.Facet z grubym portfelem jednak tak grubym że potrafi Was wszystkich wyleszczyć.Dziś pisze że by się ustawiać na kupnie bo ten dzięcioł wie dobrze że potem sam kupi od Was za 80groszy.Najlepiej sami podejmujcie własne decyzje oparte o analizę sytuacji.Pozdrawiam i udanych inwestycji.Znam wizjonera bo to mój sąsiad z ulicy.
No no, ciekawe co na to Wizjoner. Tylu "inwestorow" mu zawierzylo (ja mam co prawda ATS, ale to moja suwerenna decyzja) teraz pewnie beda psy wieszac na nim. Moim zdaniem ATS sie wybije i to szybko, ale te spadki nie generuja sympati dla Wizjonera... Lubie faceta, ale pewnie go szybciej zlinczuja niz pokochaja....
Slay ....zastanow sie co piszesz nazywajac leszczyna!!!
Wyobraz sobie akcjonariuszy rok temu ,ktorzy sprzedawali ...zapewne nazywales ich leszczami, a oni sprzedali i odkupili taniej, a ty zapewne siedzisz dlaej z paierkiem psioczac
tak ponizej 3k to taki maly nijaki... ot co ale faktem jest ze niedawno sie tu pojawilem... zaufalem jak byl po 1.18 i sprzedalem po 1.39... a uroslo wiele wiecej... przypomnialo mi sie i znow nakupilem... niestety nie na dolku... malo znam ten papier :( ale poczekam... zal mi tylko tych ludzi co sprzedaja... moze i faktycznie odkupia nizej... ja tu oczekuje w kolejce utajony :)