• Radzę dziś !!!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    USTAWIĆ SIĘ NA KUPNIE :-)
    PÓŹNIEJ PODZIĘKUJECIE :)
  • Re: Radzę dziś !!!! Autor: ~do Wizjonerka [80.54.171.*]
    Rozumiem, ze napchałeś portfel ATSem i teraz z przerażeniem patrzysz jak kurs spada... a że nie masz kasy na zakupy to piszesz, żeby inni podtrzymywali kurs... :))))

A mówiłem ,żebys wymienił baterie.... kupiłem to ś.... po 1,57 ... czekam tylko na 1,6 i sprzedaje, bo taki z ciebie znawca jak z mojego psa....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.25.86.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Autor: ~gracz [89.75.72.*]
    Ustawcie sie na kupno bo Wizjoner chce sprzedac!!! Ameryka -3% wig -4,5% i od poniedzialku to samo kolejny tydzień jazdy w dól sprzedajcie ten gówniany papier zanim będzie za pózno!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Radzę dziś !!!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Szczerze...to ja posiadam jedną ważną cechę umiem wyjść ze spółki z max 7% stratą...
    By zarabiać na innej. I dlatego nie działam...bynajmniej rzadko na spółkach o małej płynności nie przekraczającej 2 mln. Tu nie mam żadnej straty.
    Gram na dużych spółkach i ta też w przeciągu 2-3 lat taką się stanie. Jakbyś dobrze śledził moje posty na forum...to może byś wpadł na pomysł dlaczego ??
  • Re: Radzę dziś !!!! Autor: ~do Wizjonerka [80.54.171.*]
    taaaaaaaaaa, a jak Krosno spadnie ponizej 50 gr to będziesz pisał, że już dawno sprzedałeś....

jak dla mnie to ty tylko wirtualnie grasz.... a kasy to masz tyle ile ci stypendium przyznali.... socjalnego oczywiście....
  • Re: Radzę dziś !!!! Autor: ~munio [82.143.185.*]
    Dnia 2009-01-23 o godz. 11:29 ~Wizjoner napisał(a):
    > USTAWIĆ SIĘ NA KUPNIE :-)
    PÓŹNIEJ PODZIĘKUJECIE :)

tak ustawiam sie w okolicach 1,1
  • Re: Radzę dziś !!!! Autor: ~gracz [89.75.72.*]
    zwariowaleś po zecie będzie 1zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Radzę dziś !!!! Autor: ~ssd [89.74.33.*]
    do wizjonera jak tam info dzieciaku wez swoje 10 zl i kup sobie lizakow buahaha co za pajac
[x]
ATLANTIS 6,21% 1,54 2026-05-05 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.