Wywaliles juz wszystko czy tylko czesc bo cos za cicho siedzisz,a boje sie ze jak ostatno napiszesz po fakcjie:) Technik AT zostal na peronie wiec kontrolnie spytam z sympati:) Kurcze same wtopy masz ostatnio ,Kupowales na maxa za 35-38zl Poznie AT cie zawiodlo i wsparcia na 35 30 pekly a jak zaczelo spadac dalej wspomniales ze sie martwisz ,ze SPOLDZIELNIA wychodzi z papiera..... Zaczynam sie martwic o naczelnego AT-eka MDG. Jakis UP DATE pls :)
Jestem załadowany po korek.
Mam zamiar wywalić na kolejnym przesileniu. Jak wywalę to napisze:) oczywiście ze po wywaleniu a nie przed,
To chyba logiczne:))
Czy AT zawiodła? Wręcz przeciwnie… pułapka na niedźwiedzie na W1 książkowa. Niżej już spaść nie mogło bez złamania trendu, pisałem o tym. Wszystko się zgadza
No to bardzo sie ciesze ,ze tak optymistycznie jestes nastawiony w koncu:) A co sadzisz o tym co napisal MDG ( choc jeden normalny post) o mozliwosci zainteresowaniem jankesow spolka po espi. Zobaczymy czy popoludniu bedziemy obserwowac zwiakszony ruch na spolce:)
To jest trudne pytanie, w zasadzie trochę na zasadzie tych życzeniowych. Tak naprawdę to jest to możliwe, ale jakie jest prawdopodobieństwo to wróżenie z fusów. Po prostu widać ze jest trend utrzymany, infa są dobre, to my leszcze nie mamy wyjscia jak teraz trzymać papier i się modlić żeby duzi go brali i rozgrywali. No i ewentualnie robić kolka ale tylko na duuuzych przesileniach. Teraz powinno rosnąć bo korekta chyba się już skończyła.
Niki a mozesz sprecyowac ktora to juz z kolei luke.....:):):) Bo ja to sie juz gubie z waszymi lukami...ta na 27? TO chyba podczas jednej sesji nie domkniesz:)
No i na co wam to było oddaliście 5k po 26,90 i 27 do mojego koszyka i dzisiaj ożeniłem kolejnych po 33,90 i 34,0 i w zeszły tygodniu w piątek pisałem że poniżej 30, już nie kupicie.
I jak tam? AT nie oszukasz… wczoraj ponad 3mln popyt i jeszcze są chętni do wywalania na tych poziomach. Po takim Infie powinna być petarda w górę - rynek nie jest gotowy jeszcze do takiego rajdu, potrzeba konsolidacji
Dnia 2023-10-12 o godz. 15:26 ~piracik33 napisał(a): > Domykamy luke i czyscimy niewiernych:):):
Jaką znowu lukę domykacie na tym balonie. a mogłem wczoraj kupić Pepco to kupiłem syfa, Piracik na Movi tęż ładnie dziś straciłeś całkiem jak na MDG, obie spółki po podbitkach dzisiaj nurkowały