• Kiedy umorzą 50 % akcji Autor: ~zbyszek [83.12.161.*]
    Cos bardzo się ociągają z umożeniem, czyżby chcieli skupić jak najwięcej akcji ?
  • Re: Kiedy umorzą 50 % akcji Autor: ~viola [213.238.77.*]
    dziś papier pokazał prawdziwą siłę,
    o ile mogę wierzyć znajomemu maklerowi to on mi powiedział że papier jest umiejętnie zbierany, że są zlecenia kupna ukryte i że tych zleceń nie widać ale one są.
    Mówił mi że jeżeli do tej pory nie sprzedałam to teraz już mi się nie opłaca sprzedawać bo ktoś wyraźnie czuwa aby kurs niżej nie spadł i to jest najważniejsze że już nie tracimy.
    a co do umorzenia to chętnie bym też chciała usłyszeć kiedy, bo coś milczą ze spółki i nie wiiadomy czy to dobrze czy źle.
    Dla mnie ważniejsze jest czy 04nfi miał kupione opcje czy nie dał się złąpać cwaniaczkom z JP Morgan.

pozdrawiam , dziś bardziej optymistycznie po rozmowie z maklerem.
  • Re: Kiedy umorzą 50 % akcji Autor: ~kazik [83.18.138.*]
    NFI 04 posiada w centrum Warszawy działkę 8 ha!!!!
    Chcą sprzedac. Po sprzedaży rakieta !!!!

Dlaczego?

".....na kupionych od miasta za 370 mln zł. 4,5 ha gruntu hiszpańska Grupo Prasa wybuduje potężny kompleks mieszkalno - hotelowo - rozrywkowo - biurowy. ......" To fragment artykułu dotyczący WROCŁAWIA

http://tabelaofert.pl/artykuly,tresc,id,14,tytul,biurowy_zawrot_glowy_szal_na_rynku_nieruchomosci

Jeżeli za 4,5 ha we Wrocławiu Hiszpanie płacą 370 mln zł, to cena za 8 ha w Warszawie powinna byc 2 x wyższa.
    Dużych gruntów w okolicy Pałacu Kultury już prawie nie ma.

Wartość rynkowa 04 PROGRESS ( w mln zł ) - 186.50
    Free float - 11,59 %

Kryzys kryzysem, a cena m kw. pow. biurowej rośnie (informacja np. w raporcie IMMOEAST).
  • Re: Kiedy umorzą 50 % akcji Autor: ~hihihi [87.205.149.*]
    hihihi
  • Re: Kiedy umorzą 50 % akcji Autor: ~hihihi [87.205.149.*]
    hihi
[x]
SOHODEV 9,49% 0,15 2026-05-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.