• Zlecenie S 17 662 szt. KOMUNIKAT Autor: ~Bolo [37.248.223.*]
    Proszę o wycofanie tego zlecenia sprzedaży 17 662 sztuk po 73,70 bo to blokuje wzrost kursu... proszę o uszanowanie mojej woli.
    Sprawa zostanie zgłoszona do KNF
  • Re: Zlecenie S 17 662 szt. KOMUNIKAT Autor: ~MAZUR [79.185.58.*]
    Dnia 2023-10-11 o godz. 10:16 ~Bolo napisał(a):
    > Proszę o wycofanie tego zlecenia sprzedaży 17 662 sztuk po 73,70 bo to blokuje wzrost kursu... proszę o uszanowanie mojej woli.
    > > Sprawa zostanie zgłoszona do KNF

DO KNF MOŻESZ SOBIE ZGŁASZAĆ CO CHCESZ, JAK JEDEN CHCE SPRZEDAĆ TO MU NA GPW ZAWSZE WOLNO, MOŻE SOBIE WYBRAĆ PO JAKIEJ CENIE CHCE SPRZEDAĆ I ILE AKCJI. A TY CUDAKU Bolo MOŻESZ SOBIE TO ZAKUPIĆ JAK TAKICH CUDAKÓW Bolów NA TO STAĆ. BO JAK NIE, TO TU JEST GIEŁDA KAPITAŁOWA GPW W WARSZAWIE, A NIE GIEŁDA Bola DYSKUTANTA, GOŁODUPCA? JAK CIĘ STAĆ TO WYKUP WSZYSTKIE AKCJE I PODNIEŚ PEP. A JAK NIE TO SPADAJ ŁAPSERDAKU.
  • Re: Zlecenie S 17 662 szt. KOMUNIKAT Autor: ~MAZUR [79.185.58.*]
    Dnia 2023-10-11 o godz. 10:16 ~Bolo napisał(a):
    > Proszę o wycofanie tego zlecenia sprzedaży 17 662 sztuk po 73,70 bo to blokuje wzrost kursu... proszę o uszanowanie mojej woli.
    > > Sprawa zostanie zgłoszona do KNF

DO KNF MOŻESZ SOBIE ZGŁASZAĆ CO CHCESZ, JAK JEDEN CHCE SPRZEDAĆ TO MU NA GPW ZAWSZE WOLNO, MOŻE SOBIE WYBRAĆ PO JAKIEJ CENIE CHCE SPRZEDAĆ I ILE AKCJI. A TY CUDAKU Bolo MOŻESZ SOBIE TO ZAKUPIĆ JAK TAKICH CUDAKÓW Bolów NA TO STAĆ. BO JAK NIE, TO TU JEST GIEŁDA KAPITAŁOWA GPW W WARSZAWIE, A NIE GIEŁDA Bola DYSKUTANTA, GOŁODUPCA? JAK CIĘ STAĆ TO WYKUP WSZYSTKIE AKCJE I PODNIEŚ PEP. A JAK NIE TO SPADAJ ŁAPSERDAKU.
  • Re: Zlecenie S 17 662 szt. KOMUNIKAT Autor: ~Wincek [37.248.169.*]
    Kim ty jesteś z zawodu żeby takie koniunkcje opowiadać? Drzwi od stodoły zamknij bo ci krowy wybiegną
  • Re: Zlecenie S 17 662 szt. KOMUNIKAT Autor: ~Olo [188.147.12.*]
    Ja jak widzę że MAZUR coś napisał to z automatu daje negata i nawet nie czytam tych wymiocin.
  • Re: Zlecenie S 17 662 szt. KOMUNIKAT Autor: ~MAZUR [79.185.164.*]
    Dnia 2023-10-12 o godz. 14:00 ~Wincek napisał(a):
    > Kim ty jesteś z zawodu żeby takie koniunkcje opowiadać? Drzwi od stodoły zamknij bo ci krowy wybiegną

A JA SE TAKIE ZLECENIE WYSTAWIŁEM, I ZAMKNĄŁEM TOBIE DRZWI DO STODOŁY, Wicek JAK WACEK. TO ZGŁASZAJCIE GDZIE CHCECIE? BO "GIEŁDA JEST OD TEGO, ABY BAWIĆ SIĘ, BAWIĆ SIĘ NA CAŁEGO.'' MAMY PAŃSTWO PRAWA I KAŻDEMU WOLNO WYSTAWIĆ ZLECENIE JAK MU SIĘ PODOBA I ILE SIĘ PODOBA. A TY WACEK TO CO TAK PIERDZIELISZ, WEŹ KUP TO CO STOI I BĘDZIESZ MIAŁ JAK LUBISZ..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [2.58.44.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PEP -3,12% 55,80 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.