7zł obrotu! Że też posłuchałem OjOj i kupiłem tego gniota. Tyle to kosztuje litr paliwa w cywilizowanym kraju, a tu mowa o koncernie z globalnymi ambicjami.
Masz rację, nigdy tego nie robiłem. W tamtym czasie rozstałem się z partnerem po wieloletnim związku i chyba dlatego byłem bardziej podatny na sugestei innych. Jestem załamany, tyle pieniędzy straciłem
żyjesz w Państwie w którym jest publiczne przyzwolenie na okradanie czego dowodem jest OFE, SKOK-i Wołomin, GetBack i wiele innych afer finansowych. A nadzorca rynku finansowego (KNF) zamiast trzymać porządek to myśli za co może dostać łapówkę czego dowodem jest sprawa Czarneckiego i byłego Prezesa KNF Chrzanowskiego który to chciał kilka mln łapówki za "przymróżenie oka".
tu nawet nie chodzi o KNF.. Ta spolka po prostu nie ma zadnych fundamentow. zarzad dzialajacy na szkode akcjonariuszy itd. Powinni zdejmowac takie padliny z gieldy!
po pierwsze to KNF jako nadzorca powinien zauważyć manipulację kursem który bezpodstawnie wzrósł z 20 groszy na 2 zl ale zapewne sterowali tym wzrostem znajomki z wa-wy przesypując między funduszami i zarabiając a chłopcy z KNF nie chcieli im robić syfu.
Teraz tylko kurs wraca do godziwej wyceny w okolice 1.5 zł patrząc na C/WK.
Dziwię sie tylko że większościowi nie pogonili Trola Jeffa bo jak dla mnie to wyprowadza kase ze spółki wszelkimi możliwymi sposobami działając ewidentnie na szkodę mniejszościowych akcjonariuszy.
a widziales zeby np Krauze siedzial? Gosciu ma sie calkiem dobrze, moze nie jest juz na liscie forbesa ale jego majatek jest taki, ze w dolnych granicach na tej liscie moglby byc.. Po prostu teraz juz sie nie wychyla i zyje sobie dobrze!
a Leszek Czarnecki to co? Legalnie okradł obywateli i siedzi w stanach a KNF szybko posprzątał sprawy obligacji i akcji Banków Czarneckiego robiąc Resolution. Czarny z kasą w USA, problem roszczeń obligatoriuszy GetBack zamieciony, Klienci IDEA i GNB poprzenoszeni do nowych tworów bankowych i tylko zwykły obywatel posiadający akcje i obligacje zapłacił za to stratą wszystkiego.. REALIA GPW