• Mimo słabej emisji kurs się trzyma Autor: konrad_ksiazak_gpwnotowania [89.151.32.*]
    https://youtu.be/wizEBhjKtI0 dla mnie to zaskoczenie myślałem, że kurs dostosuje się do emisji, a tutaj nawet porządnego zejścia nie było
  • Re: Mimo słabej emisji kurs się trzyma Autor: ~Sympatyczny [109.206.198.*]
    Dlaczego uważasz że to słaba emisja??? Wszystkie akcje objęte. 60 mln zebrane. Oferta do 149 wybranych, czyli ulica nie kupiła a wzięły duże fundusze, które będą trzymać. Co więcej będą pomagać spółce rosnąć. Dodatkowo bardzo mały akcjonariat rozproszony, który mógłby nerwowo zareagować. Ciekaw jestem kto się objawi w akcjonariacie.
  • Re: Mimo słabej emisji kurs się trzyma Autor: ~hajp [89.64.88.*]
    bo planowali zebrać wiecej niż 60 mln, widmo następnej emisji w przyszłym roku się pojawia. Co do kursu to moim zdaniem do końca roku może nim trochę pobujać więc może być okazja dobrac
  • Re: Mimo słabej emisji kurs się trzyma Autor: ~Sympatyczny [109.206.198.*]
    Tylko co z tego. W przyszłym roku strzelają satelitę. Więc nawet jak będą zbierać, to przy istotnie wyższej cenie za akcje jak obecnie. W 2022 zbierali przy cenie 100/akcja. Teraz o 50% wyżej. Po teście technologii mogą zbierać przy 250-300 PLN/akcja. Więc to jest pewnie obszar do wzrostów w najbliższych 6-12 m.
  • Re: Mimo słabej emisji kurs się trzyma Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Do-kła-dnie ! Myślę że kurs zjechal do 172 tylko dlatego, że kilka osób nie zaczaiło o co chodzi w tej emisji i speniało... dzisiaj już 207 i 3 potężne świece wzrostowe z rzędu... myślę że poniżej 200 to będzie już tylko mega okazja coś kupić niebawem.
  • Re: Mimo słabej emisji kurs się trzyma Autor: ~Invest [194.149.88.*]
    Dnia 2023-10-10 o godz. 21:55 ~Kroledward1 napisał(a):
    > Do-kła-dnie ! Myślę że kurs zjechal do 172 tylko dlatego, że kilka osób nie zaczaiło o co chodzi w tej emisji i speniało... dzisiaj już 207 i 3 potężne świece wzrostowe z rzędu... myślę że poniżej 200 to będzie już tylko mega okazja coś kupić niebawem.

Jeszcze zobaczymy okolice 170zł, widać, ze podaż jest mocna.

[x]
CREOTECH 0,74% 339,50 2025-09-19 17:03:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.