Dlaczego uważasz że to słaba emisja??? Wszystkie akcje objęte. 60 mln zebrane. Oferta do 149 wybranych, czyli ulica nie kupiła a wzięły duże fundusze, które będą trzymać. Co więcej będą pomagać spółce rosnąć. Dodatkowo bardzo mały akcjonariat rozproszony, który mógłby nerwowo zareagować. Ciekaw jestem kto się objawi w akcjonariacie.
bo planowali zebrać wiecej niż 60 mln, widmo następnej emisji w przyszłym roku się pojawia. Co do kursu to moim zdaniem do końca roku może nim trochę pobujać więc może być okazja dobrac
Tylko co z tego. W przyszłym roku strzelają satelitę. Więc nawet jak będą zbierać, to przy istotnie wyższej cenie za akcje jak obecnie. W 2022 zbierali przy cenie 100/akcja. Teraz o 50% wyżej. Po teście technologii mogą zbierać przy 250-300 PLN/akcja. Więc to jest pewnie obszar do wzrostów w najbliższych 6-12 m.
Do-kła-dnie ! Myślę że kurs zjechal do 172 tylko dlatego, że kilka osób nie zaczaiło o co chodzi w tej emisji i speniało... dzisiaj już 207 i 3 potężne świece wzrostowe z rzędu... myślę że poniżej 200 to będzie już tylko mega okazja coś kupić niebawem.
Dnia 2023-10-10 o godz. 21:55 ~Kroledward1 napisał(a): > Do-kła-dnie ! Myślę że kurs zjechal do 172 tylko dlatego, że kilka osób nie zaczaiło o co chodzi w tej emisji i speniało... dzisiaj już 207 i 3 potężne świece wzrostowe z rzędu... myślę że poniżej 200 to będzie już tylko mega okazja coś kupić niebawem.
Jeszcze zobaczymy okolice 170zł, widać, ze podaż jest mocna.