Dnia 2023-10-11 o godz. 11:39 ~XXX napisał(a): > Pomijając Develie myślę że asbis w dłuższej perspektywie da zarobić. Atrem tylko trzeba chwilę poczekać według mnie. Mógłbym kilka wymienić jeszcze.
Jeśli nie zabieram czasu, proszę o jeszcze parę propozycji.
Handlowy tylko dla bardzo cierpliwych. Enter powinien wypłacić dobrze ale dla mnie rynek lotniczy ma bardzo ciężkie czasy przed sobą w związku z unijnym szaleństwem. Dla mnie ciekawą opcją jest Arctic Paper. Firma generuje bardzo duże zyski i jest po ogromnych spadkach z 24zł na ok. 14. Teraz po miesiącach konsolidacji wraca do wzrostów.
PS. Ja mam Asbis, Develię i OT Logistics. Miałem Arctic ale za długo się kisił na poziomie ok 14zł więc przerzuciłem czasowo w 4mass, a z 4mass przerzuciłem powiększając pozycję w OT Logistics. Czas pokazuje, że to był dobry ruch niż siedzenie w Arcticu. Nie zmienia to faktu, że spółki nie skreśliłem i widzę tam ogromny potęcjał. Jeżeli szkuacie czegoś co już robi dobre wyniki, rozwija się a jest po dużych korektach to Arctic warto obserwować.
Dnia 2023-10-12 o godz. 10:41 ~HansFloss napisał(a): > PS. Ja mam Asbis, Develię i OT Logistics. Miałem Arctic ale za długo się kisił na poziomie ok 14zł więc przerzuciłem czasowo w 4mass, a z 4mass przerzuciłem powiększając pozycję w OT Logistics. Czas pokazuje, że to był dobry ruch niż siedzenie w Arcticu. Nie zmienia to faktu, że spółki nie skreśliłem i widzę tam ogromny potęcjał. Jeżeli szkuacie czegoś co już robi dobre wyniki, rozwija się a jest po dużych korektach to Arctic warto obserwować.
OT Logistics wejdę po domknięciu luki 37.91. Dziękuję
Ja to rozumiem. Dla mnie cena poniżej 38zł to super oferta, która skłoniłaby mnie do zamknięcia dobrych pozycji aby przerzucić środki tam. Czy tak się stanie? Czas pokaże.
Dnia 2023-10-12 o godz. 09:43 ~HansFloss napisał(a): > Handlowy tylko dla bardzo cierpliwych. Enter powinien wypłacić dobrze ale dla mnie rynek lotniczy ma bardzo ciężkie czasy przed sobą w związku z unijnym szaleństwem. Dla mnie ciekawą opcją jest Arctic Paper. Firma generuje bardzo duże zyski i jest po ogromnych spadkach z 24zł na ok. 14. Teraz po miesiącach konsolidacji wraca do wzrostów.