Dnia 2023-10-10 o godz. 15:09 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > naganiasz ? > bo wszystkie te spółki są wciąż mega przewartościowane wg mnie > ale oczywiście każdy ma swoją strategię
============== mnie spółki nie interesują = nie jestem inwestorem ja gram pod AT a nie pod AF . . .
Kupił Rafako po 90 gr, nawet na zero nie wyszedł dwa tygodnie później i się gł.u.pi cieszy bryndzlując się do własnych postów. Ale na bankierze takich dzieciaków sporo.
Jak ty żeś to zrobił, że wybrałeś oprócz CCC wszystkie najgorsze spółki? Jedynie CCC zachowało się powyżej wigu, który urósł w tym czasie +11%. To jest prawdziwa sztuka, żeby z taką dokładnością wybierać najsłabsze spółki.
Dnia 2023-12-08 o godz. 11:45 sumamed napisał(a): > Dzięki. > A co sądzisz o NNG?
===================== nic jeszcze nie wiem o tej spółce :( = ja raczej szukam takich pod rychłe odbicia, a ta leży już na dnie dość długo, ale wygląda ciekawie . . .
Wydobywają mniej węgla, płacą wysoki haracz , wysokie premie dla pracowników- zrobili na chwilę panikę i do góry - podobnie będzie z pkpc- trzeba czekać na nowy zarząd