dowiedziały się o problemach finansowych, wpisach w KRD jak również o złej opinii na temat Compremum na rynku i zbierają informację poprzez wywiadownie gospodarcze. Czym Compremum może się pochwalić?
Cholera Parkiet to zacznij wreszcie sprzedawać akcje myślisz że zrzucisz 10 akcji w dół i to wystarczy ?
Jesteś tak bardzo niezadowolony od wstępnych wyników finansowych a jeszcze nic nie sprzedajesz ??
Dnia 2023-10-10 o godz. 15:04 ~Marek napisał(a): > Cholera Parkiet to zacznij wreszcie sprzedawać akcje myślisz że zrzucisz 10 akcji w dół i to wystarczy ? > > Jesteś tak bardzo niezadowolony od wstępnych wyników finansowych a jeszcze nic nie sprzedajesz ??
Co miałem już dawno sprzedałem. Akcje mają tylko mocno umoczeni, którzy próbują teraz podbić kurs, żeby wyzbyć się swoich akcji.
Dnia 2023-10-10 o godz. 16:11 ~Parkiet napisał(a): > Dnia 2023-10-10 o godz. 15:53 ~Testie napisał(a): > > Oj aniołku jaki Ty dobry jesteś :)))))))) > > Nie jestem tak dobry jak ten stary wyjadacz, który zagrał za 23 Pln. > https://www.biznesradar.pl/transakcje/CPR#1d_lin_lin >
A ten który zagrał 10 szt. (14:21:10) +1 szt. (15:10:26) akcjami w dół po 2,21 to już bardziej Ci się podoba ?
Dnia 2023-10-10 o godz. 16:18 ~Kr napisał(a): > Dnia 2023-10-10 o godz. 16:11 ~Parkiet napisał(a): > > Dnia 2023-10-10 o godz. 15:53 ~Testie napisał(a): > > > Oj aniołku jaki Ty dobry jesteś :)))))))) > > > > Nie jestem tak dobry jak ten stary wyjadacz, który zagrał za 23 Pln. > > https://www.biznesradar.pl/transakcje/CPR#1d_lin_lin > > > > A ten który zagrał 10 szt. (14:21:10) +1 szt. (15:10:26) akcjami w dół po 2,21 to już bardziej Ci się podoba ?
Compremum może pochwalić się Grubą Jadzią potrafiącą w moment podtopić piętro lub potrafiącym defraudować nie swoje pieniądze mecenasem. Chwalą się najjaśniejszą gwiazdą w osobie pięknego Łukasia nie bojącego się nowych wyzwań. Szkoda, że Agnieszka nie podziela tego zdania. Nie potrafią tylko podpisać aneksu, zorganizować PnB, ale zaciągnąć kredyt na 41,8 mln w TransTrain i potem szybko wycofać się z kontraktu i położyć spółkę to jak najbardziej potrafią. Następnie płacz, że kurs jednostajnie spada. Będzie tylko gorzej.
Artur zaraz naganiacze bedą rozpaczliwie krzyczeć jakim prawem piszesz o aneksie, Pnb itd. Fojt może obiecać wszystko i nic nie dotrzymać. Powinien poważnie pomyśleć o karierze politycznej.
Ależ nikt nie krzyczy tylko ludzie Was namawiają Bin Artur Parkiet i inni byście nie tylko pisali bzdury ale w końcu zaczeli sprzedawać nie rozumiecie tego ? Tylko gadacie roznażając swoje kolejne Nicki jest was tu coraz więcej i co ? Efekt jest taki że sprzedajecie w dół po 10 akcji a nie po 10k !! Wiem ta firma to dla was straszna trauma Binie Arturze Zosiu Parkiecie i wszystkie inne wasze klony, a może po prostu wszystko wreszcie sprzedacie i pozbędziecie się kłopotów ?? Jesteście tu już długo od stycznia zabiliście kurs w dół z 2,45 na 2,20 dla mnie super !! Sprzedajcie wreszcie wszystkie akcje tej znienawidzonej przez was firmy i miejcie to już z głowy !!
Marek resztakmi sił na forum próbujesz ratować wizerunek firmy obrażając i oskarżając inwestorów, którzy realnie oceniają co wyprawia się w Compremum. Obraźliwie nazywasz gadającymi klonami. Odłóż emocje na boku. Jeśli masz coś merytorycznego do powiedzenia to napisz. Jestem bardzo ciekawy jak na przykład oceniasz przyszłość Compremum ? W jakich projektach planują uczestniczyć w przyszłym roku ?
Nie interesujenie wizerunek firmy a akcje które uda mi się kupić do wyników za III kwartał. Bin zacznij wreszcie sprzedaż i nie e zawracaj głowy !!
Bin / Zosieńka / Parkiecie nie e stresuj się po prostu sprzedawaj !!
Tak ogłaszałem ... i przepraszam że nie dotrzymałem słowa to nie moja wina że wy nadal sprzedajecie tą fimę po 2,20. Ile razy oglaszaliście już bankructwo Compremum ? Nawet teraz go ogłaszacie (jak to pisaliście wczoraj ? Czy Compremum zebrało już pieniądze na wypłatę wynagrodzeń ? Nie ... Pracownicy dostaną wypłaty dopiero po licytacji Compremum przez wierzycieli). Nie widzicie bieżących wskaźników ? Widzieliście Rating albo wskaźnik Altana ? Ogłaszajcie bankructwa nadal możecie nawet co tydzień to robić bylebyście przy tym sprzedawali swoje akcje. Koniec gadania czas na zakupy życzę wam owocnej wyprzedaży !!
Dnia 2023-10-11 o godz. 11:04 ~Marek napisał(a): > Nie interesujenie wizerunek firmy a akcje które uda mi się kupić do wyników za III kwartał. Bin zacznij wreszcie sprzedaż i nie e zawracaj głowy !! > > Bin / Zosieńka / Parkiecie nie e stresuj się po prostu sprzedawaj !!
Marku, w tym amoku zakupowym lub nie daj Boże po narkotykach lub alkoholu piszesz niezrozumiale, a może to nerwy? Popraw się.
Zakar czyżby ? Piszesz, żeby tylko pisać lub obrażać innych ma forum.
Kochanki członków zarządu mnie nie interesują ale na przyķład co zarząd robi w temacie podpisania aneksu Gsmr bardzo. Napisz jakie są prognozy kiedy Compremum podpisze aneks z PKP Plk.
Bin Ciebie interesuje tylko zbijanie kursu od stycznia udało Ci się z 2,45 na 2,25 cieszysz się ze swojego sukcesu ?
A informacje o fabryce od dawna wiesz że będą 30.12.2023 więc masz jeszcze sporo czasu na trollowanie tej spółki.
Aneks z PKP PLK ? przecież już dawno ogłaszałes że tylko Compremum czeka na wybory by teraz nie podpisywac haha
Bin nie wiesz co jest Wskaźnik Altmana. Ty rozróżniasz tylko kochanki nie trudź się po prostu sprzedaj mi swoje akcje Compremum pozbędziesz się problemu !!