Wchodzisz na store.steampowered.com (główna strona Steam), przewijasz w dół i obok Bestsellerów itd. dajesz zakładkę Popularne Nadchodzące. Tu zrzut ekranu:
Też świadczy, nie wprowadzaj ludzi w błąd. By się znaleźć na Popular Upcoming trzeba spełnić szereg kryteriów - mieć dużo wejść na stronę, dużą wishlistę, dużo followersów, co więcej fakt jak szybko gra tam trafi to też jest zależne od powyższych parametrów - dlatego np. niektóre gry trafiają tam dopiero w dniu premiery, a zdecydowana większość nie trafia tam wcale. Tribe ma tam ekspozycję przez cały tydzień co pokazuje siłę produktu. Oczywiście samo sortowanie odbywa się wg dat.
Byahahah, dużą wishliste przecież Tribe ma koszmarnie malą, stad jest w 3 setce. Banda naganiaczy mysli że ktoś łyknie od nich akcje bo gra jest na 6 w nadchodzacych. Banda naganiaczy z greg na czele co lata po innych forach. Jak takie perspektywy to zastaw dom, samochód i wchodź za całosć. Żałosne leszcze .
Hostler, Alaskan Road, Infection Free zone .....mogę jeszcze kilkanascie indyków wymienić w pierwszej 160. Pierdzielisz glupoty ze trzecia setka to dobra nota, NAGANIACZU. Jak tam dzisiejsza dzida?
Trzecia setka to dla gry indie doskonały wynik, więc nie pisz głupot. 150.000 wishlisty, 9x mniej niż Lords of the Fallen od CIG, gdzie CIG ma kapitalizację 1 MLD złotych i gdzie Lords kosztowało 200 milionów złotych. A tu mamy grę ponad 100x tańszą w produkcji (1,5 miliona budżet) i kapitalizację 15 milionów, czyli 66x mniejszą niż CIG, a gra ma tylko 9x mniejszą wishlistę! To dobitnie pokazuje jak bardzo POLYSLASH jest niedoszacowaną spółką i jaki jest tu potencjał wzrostowy. Więc idź manipulować gdzie indziej, jak pokazała końcówka sesji kto miał oddać ten oddał, pozbyliśmy się słabych rąk, a teraz konsekwentnie rajd na północ bez maruderów! Wycie trolli co zostały na peronie nic już nie da :))).
I po co to ? Przecież to jest sortowane wg dat. Żeby mnie nie zakrzyczeli mam akcje i nie zamierzam oddawać. A was z tym zielonym znaczkiem uważam za takich samych troli jak tych od spadków.