Dnia 2023-10-12 o godz. 17:17 ~obserwator napisał(a): > Ale będę zarobiony rynek dał nakupić akcji dobre wieści przyszły. Kto nie sprzedał a nakupił będzie zwycięzcą.
łosiu jeden - naganiaczu ! po 2,20 oddasz wszystko co masz - jak masz - w co wątpię ! emisja po złotówce , wystraszy wszystkich , łącznie z takimi bajerantami jak ty .
Wiesz więcej niż ja zatem, tam jest stwierdzenie a nie zachętą do kupna, dobra to wywalajcie bo kolega straszy i radzi. Ja wyemituje akcje w zleceniach. Nie strasz nie strasz. Jakby tak się bać wszystkiego to czego tu szukać na rynku chyba wybory ci się udzielają i sraczka i strach po co o tym pisać i chcieć kupić akcje nawet jak spadną do 1zł przecież mogą potem spaść do 0,50 z emisja wyskoczył wymyśl coś jeszcze to się pobimy uuuuaaa
Dnia 2023-10-12 o godz. 20:32 ~Obserwator napisał(a): > Wiesz więcej niż ja zatem, tam jest stwierdzenie a nie zachętą do kupna, dobra to wywalajcie bo kolega straszy i radzi. Ja wyemituje akcje w zleceniach. Nie strasz nie strasz. Jakby tak się bać wszystkiego to czego tu szukać na rynku chyba wybory ci się udzielają i sraczka i strach po co o tym pisać i chcieć kupić akcje nawet jak spadną do 1zł przecież mogą potem spaść do 0,50 z emisja wyskoczył wymyśl coś jeszcze to się pobimy uuuuaaa
widzę ,że kolega robi tutaj za dyżurnego - pożytecznego i diotę , powodzenia .
Gdzie są moje akcje, chciałoby się powiedzieć. Zasmucony, chyba nie udało się. Jak z tego wybrnąć hi. Jak to powiedział kiedyś jeden jegomość, ja coś wiem o Stąporków ale nie powiem.