Sporo obrotów tu robię, czasem 70-80% chociaż ostatnie podbicie nie było moje wiec "wygładziłem". Oczywiście skupiłem sporo więcej. Wywaliłem 17k, odebrałem 53k. JO być może miałby racje co do swojej AT, ale dla przekory nie dam mu satysfakcji. Bać się nie musicie. 10gr różnicy to u mnie zysk/strata fajnego SUV'a :) Oczywiście zbieram spółkę pod "core", ale będą spekulacje, a zatem dla tych o słabszych nerwach lepiej stanąć z boku. Pozdr. Jacek
Dnia 2023-12-06 o godz. 19:44 jacek_z_grochowa napisał(a): > Sporo obrotów tu robię, czasem 70-80% chociaż ostatnie podbicie nie było moje wiec "wygładziłem". Oczywiście skupiłem sporo więcej. Wywaliłem 17k, odebrałem 53k. JO być może miałby racje co do swojej AT, ale dla przekory nie dam mu satysfakcji. Bać się nie musicie. 10gr różnicy to u mnie zysk/strata fajnego SUV'a :) > Oczywiście zbieram spółkę pod "core", ale będą spekulacje, a zatem dla tych o słabszych nerwach lepiej stanąć z boku. > Pozdr. Jacek
> za takiego guru się uważasz a na takich gniotach operujesz buhahahahah toż to obciach
Na długoterminowym wykresie jest klin i dopiero wyjście z niego zmieni sytuację. Wtedy też spekuła zapewnie się pojawi. Co do gniota, to łatwo jest zauważyć, że dużo spółek, które zaliczyły taki epizod a miały zdrowe fundamenty notowało później spektakularne wzrosty, więc jak ktoś zbiera większą ilość to kiedy jak nie teraz.