zaraz szlomi napisze że to efekt wojny kosmitów lub inne bzdury , tutaj to normalka ,sterowanie kursem i nic nowego ,w normalnym kraju KNF miała by robotę ,chociaż może i tutaj dotrą ?
Świetna! Jedyny akcjonariat który zawsze zadowolony przy spadkach. Oczywiście może mieć to związek z tym że wbrew Waszemu zaklinaniu rzeczywistości fm2 radzi sobie gorzej od jedynki w JP był najwyżej na 14 i spadł na 15, jedynka zrobiła top10, ale to pewnie też dobrze.
oczywiście ,tylko wyjaśnij ten fenomen po raporcie za 2022 /rekordowy / i też spadki ,panowie nie lenić się ,,,,janki franki ,szlomi i inne,,,,,, zainteresowane osoby do pisania
Chłopie...Jak już pisałem, jestem teraz w Japonii i mam o wiele lepsze rzeczy do roboty niż pisanie o tym szambie :)
Siedźcie w tej Waszej bańce i pisze swoje brednie. Mądrzy ludzie tego papieru kupować nie będą.
misiu drogi ,schemat ten sam ,zrzut i zasypywanie popytu drobnymi , deczko wpadło ,dalej pożyjemy zobaczymy co czas i POTRZEBOSCY wykombinują ? swoją drogą czyżby do tej chwili nie odkupili ?
Jakby był popyt to raczej drobymi nikt by go nie zasypał. Ciągle piszesz o wałkach, jakis sprawach na KNF itd a jak pytam konkretnie to oczywiście milczysz
nie ważne ile brakuje do 3.xx bo skoro macie rację i spółka gniot prezes kłamca i wszyscy inwestorzy uciekają to już dawno powinno po jakieś 1,2 - 1,4 za akcje chodzić a nie 4,2 - 4,4.
Dnia 2023-10-09 o godz. 16:51 ~wterythr napisał(a): > nie ważne ile brakuje do 3.xx bo skoro macie rację i spółka gniot prezes kłamca i wszyscy inwestorzy uciekają to już dawno powinno po jakieś 1,2 - 1,4 za akcje chodzić a nie 4,2 - 4,4.
chodziły po 15 tak na marginesie wiec 4 zl to żadna duma z kursu
Dokladnie gluptasku kurs pokazuje że mieliśmy rację było 15 jest 4. Tutejszy psychiatryk oczywiście cieszy się że 4 a nie 1,2 XD już widzę trzeba nowa narrację snuć na wypadek jakby było 3x zaczniecie gadkę że może i 3 ale za to nie 1,2 :D potraficie zawsze mnie rozbawić.
Jakie to ma znaczenie? Jak z kimś rozmawiasz o piłce i ktoś mówi że reprezentacja pl gra słabo to rozumiem pytasz go po co się piłką interesuje? Nie potraficie sensownego zdania sklecić na obronę tej spółki więc zawsze dyskusja z kaftankami kończy się sakramentalnym pytaniem po co ktoś tu siedzi i takie brzydkie rzeczy wypisuje.
a że CD Projekt z 464 na 111 aktualnie spadł,to też nikogo nie obchodzi,rozumiem nie ma to absolutnie żadnego wpływu na postrzeganie spółek Polskiego GEJMINGU :)