Korzystniejszy byłby stosunkowo niewielki wzrost do np 64, do debiutu na GPW. I żadnej pompy. To uchroni przed korektą i umożliwi trwały trend wzrostowy. Na pompę i widły poczekajmy do premiery WS.
Dokładnie jak przedmówca. Spokojne pokonanie 64, następnie psychologicznej bariery 100 i podejście pod ATH. Na tym etapie nie potrzebujemy przypadkowych posiadaczy akcji. Nadmierna pompa może takich tu ściągnąć. Widłowy jeszcze się napracuje, w tym i przyszłym roku.
Tak, to cel wielu tutaj. Tak wynika z wypowiedzi, ale nie zapominaj dodać, że ten poziom jest celem długoterminowym a więc mowa o miesiącach a nie tygodniach.
Ja nie patrzę na to w ten sposób, choć nie ukrywam będę zadowolony gdy kurs osiągnie wartość trzycyfrową. Myślę że to kwestia czasu. Zgadzam się że stabilne wzrosty są lepsze niż krótkotrwałe, dynamiczne wybicia. Długotrwały trend wzrostowy daje inwestorom pewność, że ich kapitał jest bezpieczny na przestrzeni czasu. To pozwala uniknąć zbędnego ryzyka. Mamy mocny akcjonariat i dużą grupę ludzi świadomych potencjału Drago. Najważniejsze jest to, że jesteśmy "głodni" i wiemy jakie poziomy może osiągnąć kurs w dłuższej perspektywie. Jeśli chodzi o mnie to nie mam potrzeby ciągłego monitorowania notowań, jestem spokojny bo wiem o co jest gra i nie mam wątpliwości, że na rynku zawsze będą sesje, podczas których kurs będzie rosł ponad wszelkie oczekiwania. Nic tylko brać i trzymać.