Czy atak na Izrael, uszkodzony gazociąg w Finlandi, wybory 15.X oraz inne wydarzenia mają wpływ na GPW? Co z VIVID’em? Dlaczego moja ulubiona spółka wciąż dołuje?
A co z szacunkami za wrzesień? Czy wszystko OK? A na koniec roku nie będzie żadnych odpisów na niedokończone projekty którym zabrakło dofinansowania (np. z NCBIR)? Powiedz bo bardzo się martwię o spółkę w której pokładam tak wiele nadziei.
Ja naprawdę nie krytykuję spółki i bardzo ją sobie cenię. Boję się tylko o kłótnie na górze, które mogłyby spowodować, że osoby z większymi pakietami zaczną swoje akcje w dużych ilościach upłynniać. Szczególnie, że mamy dość duże prawdopodobieństwo nowej emisji akcji.
Uważam że spółka jest naprawdę wartościowa bo jeżeli spojrzysz na kurs z ostatnich 8 lat i obrócisz monitor dołem do góry to okaże się że firma właściwie przeżywa swój ZŁOTY WIEK!
Niestety, odwróciłem monitor żeby sobie humor poprawić i to też nie pomogło więc dalej padaka. Trza byłoby pivot zrobić (90 stopni w odwrotną stronę do ruchu wskazówek zegara) ale wtedy osie są w złych miejscach. Może ktoś ma jakieś propozycje.
Znowu cały sylvek hahahaha Kto ciśnienie pracowniku vivid ? Ja mam zawsze to samo IP. Będziesz cisnął bekę za jakiś czas. A teraz do pracy się bierz hahahaha