• Co dalej? Autor: ~logout [200.116.198.*]
    Czy atak na Izrael, uszkodzony gazociąg w Finlandi, wybory 15.X oraz inne wydarzenia mają wpływ na GPW? Co z VIVID’em? Dlaczego moja ulubiona spółka wciąż dołuje?
  • Re: Co dalej? Autor: ~in [195.116.58.*]
    dolar up..
  • Re: Co dalej? Autor: ~Marek [45.124.184.*]
    A co z szacunkami za wrzesień? Czy wszystko OK? A na koniec roku nie będzie żadnych odpisów na niedokończone projekty którym zabrakło dofinansowania (np. z NCBIR)? Powiedz bo bardzo się martwię o spółkę w której pokładam tak wiele nadziei.
    lol 24/7
  • Re: Co dalej? Autor: ~Marek [195.16.74.*]
    Ja naprawdę nie krytykuję spółki i bardzo ją sobie cenię. Boję się tylko o kłótnie na górze, które mogłyby spowodować, że osoby z większymi pakietami zaczną swoje akcje w dużych ilościach upłynniać. Szczególnie, że mamy dość duże prawdopodobieństwo nowej emisji akcji.

Uważam że spółka jest naprawdę wartościowa bo jeżeli spojrzysz na kurs z ostatnich 8 lat i obrócisz monitor dołem do góry to okaże się że firma właściwie przeżywa swój ZŁOTY WIEK!
    dalej prosimy
  • Re: Co dalej? Autor: ~Marek [45.143.222.*]
    Niestety, odwróciłem monitor żeby sobie humor poprawić i to też nie pomogło więc dalej padaka. Trza byłoby pivot zrobić (90 stopni w odwrotną stronę do ruchu wskazówek zegara) ale wtedy osie są w złych miejscach. Może ktoś ma jakieś propozycje.
    dawaj 24/7
  • Re: Co dalej? Autor: ~Sylvek [37.225.52.*]
    Kodor wszyscy tu cisną bekusię z Ciebie buahahaha. Dlaczego się podpisujesz Marek a nie Kodor, przecież widać że to Ty piszesz?
  • Re: Co dalej? Autor: ~Kodor [46.205.128.*]
    Znowu cały sylvek hahahaha Kto ciśnienie pracowniku vivid ? Ja mam zawsze to samo IP. Będziesz cisnął bekę za jakiś czas. A teraz do pracy się bierz hahahaha
  • Re: Co dalej? Autor: ~Sylvek [37.225.52.*]
    Zawsze na posterunku jesteś, 24/7 buahahaha
  • Re: Co dalej? Autor: ~Kościółek [31.61.171.*]
    Dokładnie pracownicy zawsze na posterunku :))
  • Re: Co dalej? Autor: ~Lekarz [94.254.183.*]
    Zapraszam
[x]
VIVID 0,47% 0,65 2026-05-20 12:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.