To jest ta sprawa z pozwem, co było espii jakiś czas temu. Puls biznesu lubi pisać o Iwaniuku, więc to też mu się spodobało. Babka maila nie odczytała i jest teraz wielkie halo.
Ale się leszcze przestraszyły xd nawet gdyby p2chill przegrało sprawę w sądzie (w co watpie) to do zapłaty mają niecałe 0.5mln zł z podziałem na 12 podmiotów xd
Oj, będzie bal ...
Może nie jestem takim optymistą jak niektórzy ale od ponad roku akcje szorują denko, wychodzi grande amatorka polaczko-szefostwa prowadzącego te wycieczkę w nieznane, a firma nadal nie robi na rynku nic wielkiego.
Invest, tylko nie broń tej przegranej pozycji w dyskusji.... kiedyś pamiętasz że sprzedałem 75 % posiadanych akcji tegoż arcydzieła ale zostawiłem 25% aby z dystansem i bez emocji trzymać czas jakiś..
I jaki to miałby być czas na dojście ceny akcji na około cenę sprzedaży (zdje się 15 PLN) ?
ile czasu ???? Data, chociaż rok ?
Szczerze to bardziej wk..rwieni to są ci co mają umoczone całe pozycję bez wcześniejszej redukcji.
Invest, nie uważasz że to już jest mocno nie śmieszne aby dalej naciągać rzeczywistość i mamić sukcesami których w ogóle nie ma widoków na nie ???
Człowieku gdzie ja ci naciągam rzeczywistość i pisze o sukcesach. Pisze tylko jak jest i jakie są fakty. Nie napisałem nic nie zgodnego z prawdą, przeczytaj wszystko dokładnie. Śmieszy mnie tu tylko reakcja kursu. Ten pozew to śmiech na sali. Natomiast to, że nie ma jeszcze gier wypuszczonych to jest inna sprawa i wszyscy są z tego powodu zirytowanii - ja też. Koszty gier rosną z kwartału na kwartał, a gier jak nie było tak nie ma. W momencie premiery koszty produkcji tych gier beda pewnie ponad 2 mln od gry. Obstawiałem, że w tym roku na pewno się z grami uwina, ale jak widać im się nie udało...
Tak naprawdę od momentu wejścia na giełdę to jeszcze nic im się nie udało. Mms jest bo jest, wydali demo i cieszą się z sukcesu ale to dalej tylko demo ale w założeniach mieli wydać dwa, minęły trzy miesiące i znowu nie zdążyli. Chyba już nie potrafię napisać o tej spółce nic pozytywnego. Może rzeczywiście tu nie chodzi o rozwój spółki tylko wypompowywanie kasy…
Brakiem dema na festiwalu jestem rozczarowany, ze średnią 5.30 mógłbym to sprzedać w cholerę ale siedzę tu kilka lat z nadzieją ale czy ona nadejdzie?
Każdy musi wybrać jakąś drogę. Info w pb pojawia sie chwilę po Izraelu i ma dać efekt zniżki, bo ci którzy trzymają papier są za bardzo asertywni. Przerabiałem to już wiele razy. Kto chce oddać niech to zrobi tylko później bez narzekania.