Xddd!!! Twój kochany CI Games wydaje 20 milionów euro na marketing myślisz, że na co to idzie? Xddd Wow, Playway też wydaje na marketing, no niesamowite!!! Masz wishlistę, oglądającycch, followersów, TOP 9 Popular Upcoming na Steam - też kupne? Wracaj do nory na CIG i módl się by jutro znów nie spadło jak od 2 tygodni trollu.
Forum CIG to kolebka naganiania zachwyty, że gra jest na TOP 15 przy ponad miliardowej kapitalizacji i czarowanie rzeczywistości. Rozumiem nerwy, bo cały czas leci na pysk, ale bez przesady. Byłem na CIG przed olbrzymimi spadkami, wygoogluj sobie, pisałem, że uciekam na PSH, zrobiłem tu już kilkadziesiąt procent i twierdzę, że tu jest do zrobienia kilkaset przy tej kapitalizacji, a na CIG jak dobrze pójdzie to może kilkadziesiąt, ale może też dalej lecieć na pysk. To nie naganianie, tylko realia, które się potwierdziły. Jeśli wierzysz, że prędzej tam wykręcisz 200% lub więcej na plus przy kapitalizacji wynoszącej miliard - to GRATULUJĘ INWESTYCJI! Mnie tu wystarczy kap rzędu 50-70 baniek. Papa.
Zrozum, że gra się broni statsami na Steam. To są niepodważalne FAKTY, które każdy sam może sobie sprawdzić na Steam czy Steamdb. Uwiesiłeś się na CIG na 7,5 zeta? Bardzo mi przykro :(((. Masz szansę tu nadrobić z nawiązką. Nie wierzysz? No to czekaj aż na CIG będzie 8 zeta i zerwiesz się z haka. POWODZENIA!!!
Jedyny szok, to że są takie dzbany, co się dziwią, że jest płatny marketing, podczas gdy na CIG budżet marketingowy wynosi 20 milionów euro xdddd!!!! Po prostu zagrywka tak wyjątkowo głupia, że głowa mała. Ale te płacze mnie nie dziwią wcale, bo CIG leci dalej na pysk, dziś już ponad 3% na minusie, a PSH jak widać ponad 13 na plusie. No ale jak się nie myśli i nie wchodzi na spółki z perspektywami, zamiast na przekapitalizowane, to tak to potem wygląda.