• Opcje walutowe Autor: ~Ryzykant [85.189.24.*]
    Jeśli firmy chcą unieważnić umowy " opcje walutowe " z bankami ze względu na poniesione straty to ja też proszę o unieważnienie moich transakcji na giełdzie z ostatniego roku z powodu poniesionych strat ! ! !
  • Re: Opcje walutowe Autor: ~Ania [195.242.183.*]
    ehheheeee, dobre!!!
    ja również!!!
  • Re: Opcje walutowe Autor: ~Ryzykant [85.189.24.*]
    Szef BZ WBK zapewnia, że opcje nie są „dużym problemem” dla banku. Podkreślił jednak, że to bank czuje się oszukany przez klientów, którzy zawierali identyczne umowy w kilku bankach.

- Rekordziści zabezpieczali się nawet w ośmiu bankach. Mam dwóch takich rekordzistów – ujawnia prezes Morawiecki.

• Re: Opcje walutowe Autor: ~s78 [77.254.182.*]
    a może banki unieważnią zabezpieczenia kghmu , akurat ta firma zarabia, a może prezesi firemek wyjaśnią dlaczego zawierali umowy kilkakrotnie- z wieloma bankami,spekulacji im się zachciało , narobili straty niech odpowiadają i to własnym majątkiem, akcjonariusze powini podac zarządzających do sądu , narazili firmy na poważne straty , wielu powinno siedzieć w ciasnych celach.
  • Re: Opcje walutowe Autor: ~Voltar [126.9.2.*]
    Siedzieć powinni !!
    Ewentualnie "opcjo nalnie" można by ich... noo nie wiem czy mogę podawać do publicznej wiadomości takie drastyczne szczegóły moich pomysłów...hehe
    Pozdro !!
  • Re: Opcje walutowe Autor: ~nnnn [81.210.38.*]
    Ja chciałbym tylko unieważnienia moich tranzakcji z tego czyli 2009 roku.
    dzwońcie do pawlaka, tuska i reszty rządu i nierządu, uhahaha!!!
  • Re: Opcje walutowe Autor: ~nnnn [81.210.38.*]
    Czy sprzedającymi są szczęśliwi posiadacze opcji? Pewno znów kupili po 10-14 zł a teraz sądzą, że robią następny interes swego życia pozbywając się poniżej 2 zł. Wrazie czego Premier Pawlak zamówi odpowiednią ekspertyzę prawną i biura maklerskie zwrócą straty.
    niech unieważnią wszystkie zlecenia na giełdzie z 2007 i 2008 , drobnica się ucieszy przecież wiadomo powszechnie ,że biura maklerskie wszystkich molestowały ,uhahaha.
  • Re: Opcje walutowe Autor: ~hm [62.87.140.*]
    również jestem za ! napiszmy do Pawlaka. powienien coś poradzić ;]
[x]
MILLENNIUM -2,67% 18,05 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.