Jeśli firmy chcą unieważnić umowy " opcje walutowe " z bankami ze względu na poniesione straty to ja też proszę o unieważnienie moich transakcji na giełdzie z ostatniego roku z powodu poniesionych strat ! ! !
Szef BZ WBK zapewnia, że opcje nie są „dużym problemem” dla banku. Podkreślił jednak, że to bank czuje się oszukany przez klientów, którzy zawierali identyczne umowy w kilku bankach.
- Rekordziści zabezpieczali się nawet w ośmiu bankach. Mam dwóch takich rekordzistów – ujawnia prezes Morawiecki.
a może banki unieważnią zabezpieczenia kghmu , akurat ta firma zarabia, a może prezesi firemek wyjaśnią dlaczego zawierali umowy kilkakrotnie- z wieloma bankami,spekulacji im się zachciało , narobili straty niech odpowiadają i to własnym majątkiem, akcjonariusze powini podac zarządzających do sądu , narazili firmy na poważne straty , wielu powinno siedzieć w ciasnych celach.
Siedzieć powinni !!
Ewentualnie "opcjo nalnie" można by ich... noo nie wiem czy mogę podawać do publicznej wiadomości takie drastyczne szczegóły moich pomysłów...hehe
Pozdro !!
Czy sprzedającymi są szczęśliwi posiadacze opcji? Pewno znów kupili po 10-14 zł a teraz sądzą, że robią następny interes swego życia pozbywając się poniżej 2 zł. Wrazie czego Premier Pawlak zamówi odpowiednią ekspertyzę prawną i biura maklerskie zwrócą straty.
niech unieważnią wszystkie zlecenia na giełdzie z 2007 i 2008 , drobnica się ucieszy przecież wiadomo powszechnie ,że biura maklerskie wszystkich molestowały ,uhahaha.