Powiem tyle Zostałem wywołany do tablicy przez niejakiego naganicza grega i przez niego nazwany naganiaczem. Powiem krótko sprawdźcie daty, byłem tu długo przed Gregiem i innymi, podtrzymuje to co pisałem na temat Drago Entertainment widzę tam ogromny potencjał, każdy kto chce sam oceni a co do polyslash decyzji za nikogo podejmować nie będę, powiem tylko premiera Tribe 12.10. Wracając do drago entertainment to 16.10 zadebiutuje na głównym rynku GPW , przenosiny odbędą się bez emisji nowych akcji , drago posiada nadwyżki w kasie , przeprowadziło skup akcji własnych objetych teraz lockupem, 16.10 będzie obchodzić 25 lecie działalności pokaże gameplay Winter Survival i rozpocznie kampanie marketingowa Winter Survival, gry Drago recenzowali wielokrotnie youtuberzy z 20 30mln subskrybentów i jest wiele filmów o Gas Station Simulator które mają ponad 10 milionów wyświetleń, inna liga , w drodze wiele gier , fundusze inwestycyjne wykazują zainteresowanie Agio Funds zwiększyło udział, 25.10 października odbędzie się głosowanie dotyczące kandydata do rady nadzorczej Pan Pagowski Piotr który wcześniej był 11 lat w radzie nadzorczej CD Projekt i jest związany z funduszem inwestycyjnym Black Pearl, gry Drago zwracaja sie w ciagu godzin , Drago ma na koncie grę Gas Station Simulator która przekroczyła 1 milion sprzedanych kopii, szacuje się 1.2mln 1.3mln na ten moment, tworzy Winter Survival którego premiera będzie w lutym i wyda samodzielnie czyli bez dzielenia się kasa z innymi firmami , w drodze jest Road Diner Simulator czyli następca Gas Station Simulator i kilka innych tytułów min Airport Contraband akcja w kolumbii chodzi o przemyt towaru przez kartele kolumbijskie , w tym roku 2 DLC na konsole w grudniu i w styczniu kolejne 2 dla na konsole , w lutym premiera Winter Survival , w pierwszym kwartale również premiera Tidal Wave , 16 października tak jak wspominałem debiut na dużej giełdzie i konferencja , Drago zaprezentuje wiele nowości, według mnie najwiekszy obecnie potencjał, a wy jak chcecie to poczytajcie i oceńcie sami.
Sugalski kupował po 30zł. Chętnie pewnie chce teraz oddać, nie umieją skończyć Winter Survival od półtora roku, gra zresztą ma badziewną grafikę z przed 15 lat. Szkoda gadać
Dnia 2023-10-08 o godz. 19:45 ~Typ napisał(a): > Sugalski kupował po 30zł. Chętnie pewnie chce teraz oddać, nie umieją skończyć Winter Survival od półtora roku, gra zresztą ma badziewną grafikę z przed 15 lat. Szkoda gadać
Najnowszy silnik Unreal to według Ciebie badziwna grafika??? Ty w ogóle wiesz co piszesz???
Zobaczymy za kilka tygodni a może nawet kilkanaście dni tę „świetlaną przyszłość” xd. Może dla was naganiaczy jest świetlana, ale dla ubranych na pewno nie. Papa, idźcie stąd cwaniaczki i kupujcie „perłę” z grą z ocenami „mixed”, którą ogląda parę osób na Steam. Sayonara!
Dziękujemy, że pozwalasz nam nie kupować tego gniota z grą z ocenami 57% darmówki, która nikogo nie interesuje i darmowy prolog miał mniejszy peak niż płatny Tribe na premierę. Kiedy planujecie tam zrzut po napompowaniu balonika? Bo premiera tego śmiecia tuż tuż.
W PB był ostatnio artykuł i fragment wywiadu o Drago i grze. Koszty na ten moment 2,5 mln zł. Ciekawe gdzie się zatrzymają. Drago na ten moment ma wycenę około 60 mln. Życzę szczerze każdemu sukcesu ale żeby nie było za chwilę tak, że Poly będzie powoli szło w obecną wycenę Drago a Drago w obecną wycenę Poly. Oczywiście to tylko moja spekulacja.