Dokładnie. Ty walisz pkcem i kurs niżej, to jutro następny i do połowy listopada do jedziemy do ilu? 80, 70, a może 60 groszy. Dzięki takim ja Ty inni kupią w promocji. Pieniądze lubią ciszę i cierpliwość.
Dlatego ja nie patrzę na kreski i analizę techniczną, a czekam do połowy listopada z zakupem, zakładając na następny set inf ze spóły zacznie się od połowy następnego miesiąca, nie teraz. A w międzyczasie kolejnym osobom najpewniej zaczną puszczać nerwy.
Analizy forumowe mają tyle wspólnego z rzeczywistością co opinie Miłosza Kłeczka w TVP Info. Nikt nie wie co stanie się z kursem i kiedy będzie kolejne info. Już w czwartek było widać, że ktoś próbował nieźle podbijać kurs bo poszło koło 11% do góry. Będzie sinusoida jeszcze nie raz…
Na wykresie widać głowę z ramionami, przy czym prawe ramię jeszcze nie dorysowane. inna sprawa że w akcjonariacie widać małe zmiany. Była okazja drogo sprzedać, teraz będą dążyć do tego by tanio odkupić. Myślę że może wrócić do bazy w okolice 0,50
Chłopaki chłopaki dobrze piszecie zwłaszcza Woody jestem tego samego zdania , czekamy na poniedziałek , moim skromnym zdaniem powinno być jakieś info odnośnie ostatniej wymiany akcji przecież ktoś to kupował nie wierzę że wszystko kupiła ulica czyli my.
Myślę że są większe co kupowali, ale pytanie jest czy chcą być istotnymi akcjonariuszami pow 5% czy też mieć sporo akcji aby sporo zarobić ale ujawniania się (4,99% akcji). W tej sytuacji będzie cisza, czyli najbliższe oczekiwane istotne info jest pod koniec listopada (wyniki / zakup spółki).
Niestety idzie na moje. Pkc na S nakręca kolejny pkc.
Trzeba spokojnie czekać, usiąść nad brzegiem rzeki i poczekać na wiecie co zgodnie z chińskim przysłowiem.