Ponieważ operujemy na wszystkich spółkach GPW nasz WIGOMETR obejmuje cały rynek. PRZYPOMINAM - OBSTAWIAMY WIG, a nie WIG20.
Do naszego WIGOMETRU przyjmowane będą tylko wpisy dokonywane na wątku do niedzieli 8.10.2023 r. do godz. 24. Wpisy po godzinie 24 nie będą uwzględniane przy obliczaniu WIGOMETRU. Proszę pamiętać i stosować następujące zasady. JEDEN post. W temacie postu proponuję wpisywać słowo WZROST lub SPADEK, można dodać ewentualnie wielkość % zmiany. Dopuszcza się wzorem wątków kolegów kontraktowców na komentowanie sytuacji na GPW.
Dynamiczna tabela typowań i podsumowanie tygodnia (T23,W23 i P23) - (patrz tabela w linku poniżej).
W kategorii W czy S ( T23 ) idzie mi całkiem dobrze , natomiast przypisuję zbyt duże wartości przez co w kategorii P23 wypadam kiepsko .
No ale mamy ostatni tydzień przed wyborami , więc chociaż normalnie dałabym spadek 5-7 % typuję umiarkowanie , bo spodziewam się , że będą różne pokrętne akcje znanych nam spółdzielni :-)
Pani Zosiu, no w końcu. Chyba tak zysk jest. Zakodowałem ze Pani brała S na poziomie 1950. Jeśli nie zatopiła Pani pozycji wcześniej to brawo, po 3M jest sukces. Brakuje mi jakiś głębszych mądrości. A może przewiduje Pani spadek na bankach? Hahaha, a spółdzielnia to jest na shortach i to obrzydliwa spóła spekuła. Ble
w tym tygodniu jest wpisany spadek 0,77 a był 2,28 (tydzień zaczął się 2 a nie 3 jak w tabeli) w tygodniu poprzednim jest spadek 3,19 a był 1,69) przynajmniej tak pokazuje stooq
-1.95% błędy wynikały z tego, że orientacyjne wartości WIG wpisane w ciągu tygodnia (na ogół okrągłe) nie zostały poprawione w piątek na koniec sesji, a daty są z ubiegłego roku - odsłonięte kolumny i nie poprawione
Ciekawe jak tam Pani Zosi idzie. Bo chyba znów trafiła na falę wzrostową. Pani Zosiu tylko L, tylko L. Proszę w końcu zrozumieć że są dwa kierunki jazdy. Nic się nie udziela na forum, a kiedyś gwiazdą była. Ale dziś chyba czerwono mi to uda się coś tam zamknąć. Może na 0.