Dnia 2023-10-06 o godz. 12:31 ~Jaczeks napisał(a): > I zdechlo pewnie chłodzą papier
EEEeeeee i jak zwykle skupują 'inteligentnie' i po "cichu" , żeby jak najwięcej kupić po 'taniości' ,.... cały czas te same teksty po 1 -2 dniowych podbitkach
Dnia 2023-10-09 o godz. 20:10 ~Zeud napisał(a): > Tylko, że te podbitki na coraz to niższych poziomach . > > Nawet do 2 nie dociągnęli . > > Cempek z haka nigdy nie zejdzie
Dnia 2023-10-10 o godz. 03:53 ~Zeus napisał(a): > Proste jak budowa cepa > > Inteligentny jesteś - uważam twój wpis jako pytanie retoryczne
Retoryczne czy nie, tu mogą zadziać się ciekawe rzeczy. Nie boję się haka. Wykres jest ładnie prowadzony, jakby był jakiś nadzorca, coś jak illuminati :-).
Dnia 2023-10-09 o godz. 20:10 ~Zeud napisał(a): > Tylko, że te podbitki na coraz to niższych poziomach . > > Nawet do 2 nie dociągnęli . > > Cempek z haka nigdy nie zejdzie
Jakbym sam to pisał ,.... Trzeba jeszcze dodać , że podbitki coraz krótsze , KIEDYŚ to były aż 1-2 dniowe !! , a teraz 1/2 a nawet 1/4 sesji i w tył zwrot I nie martw się o 'naszego' wcpunk-a , on tylko udaje , że ma od 18 lat jakieś akcje 'holdu' snw
Przestańcie narzekać. Ja w tym roku zarobiłem na SNW ponad 35 tys. i jestem zadowolony. J-23, mój zysk z inwestycji w SNW wystarczy na dobre wakacje w hotelu 5* :)
Trzeba było zbierać akcje po 1,4-1,6 zł gdy inni sprzedawali.
Dnia 2023-10-10 o godz. 08:27 ~Analityk napisał(a): > Przestańcie narzekać. > Ja w tym roku zarobiłem na SNW ponad 35 tys. i jestem zadowolony. > J-23, mój zysk z inwestycji w SNW wystarczy na dobre wakacje w hotelu 5* :) > > Trzeba było zbierać akcje po 1,4-1,6 zł gdy inni sprzedawali.
I w końcu ktoś* "mądry" , aż miło poczytać o tych 1,4x - 1,6x , to co ja piszę od 2 - 3 lat ,.... i ostatnio wczoraj
Autor: ~J-23 [31.61.226.*] 2023-10-09 11:37 Re: Ale ktoś zebrał z prawej
SZaaaaa HAHAHHHHAhhahahahaahahahaaaaaaaaaaaaa i który to już raz chcą złapać kolejnych dawców kapitału na tę "C I S Z Ę" ,.... Cieszyć się z tej dzisiejszej 1/2 czy 1/4 - dniowej podbitki i czekać na następną jak znów zjedzie do 1,5x - 1,6x
------------------------------------------------------------------ ( * ) tym razem nie "ktoś"