Dobrywujek !!! Wójcio, Wójcio mój ukochany. Czyżby doświadczony miał rację na SDS i czeka nas zrównanie a nawet mijanka ? To się Tatko ucieszy, no to ja kasują tę część, którą chciałam sprzedać po 16zl chociaż to wbrew moim zasadom posiadania akcji za darmo :) Może nawet uśrednie w górę
Jprdle takiego odklejeńca dawno nie widziałem. Jesteś jakimś Freudowskim koszmarem kobieto, mężczyzno, obojniaku…Cokolwiek zrobisz na giełdzie azymut jest jeden dla Ciebie. Tworki welcome to…
Co dobrze robi?? Komponuje? A co ona skomponowała?? Jeden jełop broni innego Helios używając słów których znaczenia nie rozumie. Weź lepiej słownik języka polskiego i zobacz co to znaczy komponować.
Moi drodzy, dziękuję za łapki w górę, a te w dół biorę pod uwagę jako brak zrozumienia lub niechęć. We wtorek wylatuje na wakacje i nie będzie mnie aż do końca listopada. Lecę do Tulum i na mecz Igi do Cancun. Tam wypatrujcie mnie z flagą Genomtec, SDS Optics, Bioceltix na zmianę Tym co liczą na wzrosty życzę wzrostów, a tym którzy liczą na spadki życzę spadków byście obkupili się w tanie akcje poniżej 10 a najlepiej w okolicy emisji. Do zobaczenia. Wasza Alicja