• Spadki spadki Autor: ~Nil [5.173.206.*]
    Tu sie chyba nprawde cos dzieje za kulisami o czym nie wiemy. Duży zjazd od jakiegoś czasu tu mamy. Dziwna sytuacja
  • Re: Spadki spadki Autor: ~Aha [5.173.5.*]
    Bo art już tak ma, najpierw rajd w górę a potem zjazd w dół i nikt nigdy sensownie nie wyjaśnił dlaczego tak jest, miejmy nadzieję że tym razem będzie inaczej bo czekanie na kolejny rajd to moźe być nawet 2-3lata (historycznie patrząc)
  • Re: Spadki spadki Autor: ~Krzanu1988 [185.252.182.*]
    Czy ktoś wie co stoi za takimi spadkam ? To juz dobre 15% spadku w kilka sesji. Nie jest to normalna sytuacja bo wyniki stabilnie idą do góry, a kurs stabilnie w dół. Chyba, że to akcja na wyleszczenie by dokupić taniej, a skoro można zrzucić tanio to tak ktoś robi
  • Re: Spadki spadki Autor: ~mlody [83.22.176.*]
    Nie wiem, ja straciłem cierpliwość i serdecznie NIE POZDRAWIAM członka zarządu, który na górce wywala akcje.

Cokolwiek se kupiłeś, niech ci sie zepsuje.
  • Re: Spadki spadki Autor: ~FoxDelta [89.64.77.*]
    Członek zarządu ARTA wysypał od 26 do 29 września łącznie 23,600szt akcji. Pytanie dlaczego? Firma w gazie, same sukcesy, a jeden Pan z zarządu gubi akcje z portfela. śmierdząca sprawa ogólnie.
    Najgorsze jest to, że my nie mamy pojęcia co tam się odpierdziela.. bo po wynikach za 3kw cena powina już być min 25 zł a tu ciągle ktoś wywala

• Re: Spadki spadki Autor: ~asd [89.174.200.*]
    a co się ma dziać? ;) w raportach masz wszystko. Za m-c wyniki 3q, wczesniej moze wstepny raport. nie ma sie co spinać. nic nie idzie prosto w górę.
  • Re: Spadki spadki Autor: ~mlody [83.22.176.*]
    no teraz już mamy chyba fazę paniki. Oczywiście się spóźniłem i cały zysk poszedł się je.... i znowu zostaję inwestorem długoterminowym.

Nauczka na przyszłość - jak połamie wsparcia (w tym przypadku to było 18 pln pare dni temu) wywalać wszystko i nie oglądać się za siebie.

Ale jak to mówią - głupich nie sieją a darmowych lekcji nie ma.
    Ja też trzymam bo żeby nie okazało się, że sprzedam i od razu wybicie do góry i odkupuję po wyższej cenie bo już tak wiele razy miałem. Jak leciało to leciało w dół, jak ja sprzedałem to winda do góry..
  • Re: Spadki spadki Autor: ~asd [89.174.200.*]
    a jest dobry moment zeby zarzad wywalal? ;) Spółka z jednym z lepszych wyników na w gamingu w tym roku, wiec chyba nie ma sie co dziwić, że są korekty.

Ale tak, panika się dzisiaj włączyła ;) straszna szkoda xD
  • Re: Spadki spadki Autor: ~Morfeusz [89.25.242.*]
    Nie spać! Kupować! Kiedy widzieliście taką promkę? Wrzesień z minimalnym rekordem, przed nami okres żniw. Zimno się robi, znów się do telefonów wraca, święta idą itd..
  • Re: Spadki spadki Autor: ~mlody [5.184.218.*]
    OK jak słyszę hasła o promocjach chowam kasę do portfela :)
    A serio - trzeba zacząć patrzeć na sentyment szerzej bo coś optymizm wszystkim wyparował
  • Re: Spadki spadki Autor: ~mlody [83.22.168.*]
    OK, zarząd znowu kupuje, dla mnie fajne zielone światło :)
  • Re: Spadki spadki Autor: ~Morfeusz [193.25.251.*]
    Szanuję ~mlody za cierpliwość. Po tej krótkiej panice kto miał gotówkę w zarządzie rzucił się na promocji za wszystko. Pan Robert stormbringer pomyka pewnie teraz nowym "bentlejem" lecząc kryzys wieku średniego, wielkie halo. Już niedługo raporcik i tu de mun.
  • Re: Spadki spadki Autor: ~mlody [83.22.167.*]
    Dziękuję. Przyznam szczerze, trochę panikowałem bo technicznie kurs wyłamał się z trendu. Ale widać, że szybko wrócił (sygnały dla mnie to zamknięcie się powyżej 18 pln oraz info o zakupach).
    Czyli trzeba było standardowo jak w powiedzeniu - gdy panikowałem trzeba było iść na zakupy :)

[x]
ARTIFEX -0,14% 13,94 2025-10-30 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.