• Może jakieś Espi? Autor: ~Owca [104.28.45.*]
    Coś w deseń,że domkną z raportem,że audyt,że są na dobrej drodze.Co robią. Przepraszaja akcjonariuszy. Inne firmy potrafą oddać głos po zawieszeniu,a Vistal???
  • Re: Może jakieś Espi? Autor: ~Rado [83.142.221.*]
    To napisz albo zadzwoń do spółki a nie narzekaj na forum, bo nic to nie da
  • Re: Może jakieś Espi? Autor: ~Owca [104.28.45.*]
    Panu juz podziekujemy.
  • Re: Może jakieś Espi? Autor: ~III [195.187.56.*]
    Akurat tu Rado ma racje... płaczesz od rana na forum na wszystkich wątkach. Nawet jeśli ktoś naganiał to sam jesteś sobie winien jeśli nie podjąłeś decyzji sam. Chcesz coś wiedzieć to dzwoń /pisz do spółki - akcje zamrożone to nic nie ryzykujesz, weź zaświadczenie z DM nawet o 1 akcji i spółka musi Ci odpisać. Ostatnio na 06Magnie tak zrobili - to normalna procedura.. Chcesz od forum pomocy, ktoś ma Cie za rączkę poprowadzić, a jak to zrobi to po chwili będziesz wylewał żale bo Ci się jednak kierunek nie podoba w jakim Cie poprowadzono. Mnie osobiście Rado wkurza za swoją butę i teksty typu "wiem, ale nie powiem". Szanuję że przyznał się do błędu, ale ostatecznie każdy z nas tu ładuje kasę sam. Ludzie myślą ze giełda zawsze przynosi zysk a jak się dowiadują ze trzeba wliczać straty w inwestowanie to szukają winnych. Podpowiem Wam winnych znajdziecie szukając w lustrze. Ja po prostu czekam, kasa się zwróci, zarobi, albo przepadnie - kto chciał bezpieczny zysk mógł iść na lokatę do banku.
  • Re: Może jakieś Espi? Autor: ~kier [78.30.81.*]
    Resbud złożył korektę i notowaniw dzisiaj wróciły
    MOŻNA
  • Re: Może jakieś Espi? Autor: ~Rr [37.47.94.*]
    Tu też wroca
[x]
VISTAL -9,24% 0,60 2023-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.