Pisałem już kilka razy, powtórzę po raz kolejny: DO KOŃCA TYGODNIA.
Tydzień kończy się w niedzielę, nowy zaczyna się w poniedziałek, będzie to zatem prawdopodobnie w niedzielę wieczorem.
it
Trochę mi mieszasz , ponieważ niedziela jest ostatnim i pierwszym dniem tygodnia
Coś się skończyło i coś się zaczęło bynajmniej jest taki przekaz z bibli
Ale wracając do tematu każda "ewangelia" z Twoich ust miłe widziana o każdej porze dnia i godziny
Na początku ziemia była pustkowiem i chaosem. Pierwszego dnia Bóg stworzył dzień i noc, drugiego niebo, trzeciego lądy, morza i wszystkie rośliny. Czwartego dnia Bóg stworzył słońce, księżyc i gwiazdy, piątego dnia stworzył ptaki i ryby a szóstego dnia stworzył wszystkie pozostałe zwierzęta i człowieka. Odpoczynek Boga pojmowany jest zatem przez wczesnochrześcijańskich komentatorów Księgi Rodzaju w znaczeniu metaforycznym i odnosi się do odpoczynku człowieka oraz możliwości świętowania najpierw szabatu, później zaś chrześcijańskiej niedzieli.
Po IV wieku kościół chrzescianski katolicki ze względów biznesowych dopasowywał się do praw Konstantyna zwanego Wielkim i 13 apostołem
I tak ortodoksyjne chrześcijaństwo przerodziło się w wypasłe biznesowe imperium i trwa do dxisiaj niewiele mając wspólnego z wiarą w swojego Stwórcę
Jakiś czas temu mieliśmy wartościowe forum z sensownymi wpisami na temat spółki, a teraz bredzicie nie na temat zupełnie bez sensu. Polityka, religia, po kiego to tutaj? Wielebny, klep swoje przekonania na ambonie i nie bełkocz tutaj z łaski swojej
Witam wszystkich. IT tylko Ty chyba , albo prawie na pewno trzymasz to towarzystwo przed oddaniem akcji ( łącznie ze mną ) i Ty zdajesz sobie sprawę ,że jak w niedzielę o 23.59.59 nie będzie newsa bo Pani nie wcisnęła enter co się z Tobą stanie na forum