Na nakłady jakie poszły na cyberpunka
2077 i że reprezentuje model AAA i to ile THD miało budżetu na Inkwizytora i jak się prezentuje to THD z inkwizytorem wygląda wyśmienicie dobrze
Ale wy tam, towarzyszu, nie zaklamujcie tej historii? Bo jakbyśmy sobie porównali inne gry AA, chociażby to co zrobili w Forever Skies to ten gniot może co najwyżej buty czyścić. To przy tym budżecie i porażka producenta i porażka zespołu. Klapa. Misiu
Demo to też nie końcowy produkt. Mają jeszcze pół roku na dopracowanie.
Jak dla mnie klimat fajny. Co do grafy to sam świat mnie zaskoczył pozytywnie. Postacie faktycznie słabe. Zobaczymy co pokażą potem.
Na nakłady jakie poszły na cyberpunka
2077 i że reprezentuje model AAA i to ile THD miało budżetu na Inkwizytora i jak się prezentuje to THD z inkwizytorem wygląda wyśmienicie dobrze. A że o serum nie wspomnę. Na silniku od Epic druga wersja to dopiero zrobi furorę.
Dnia 2023-10-06 o godz. 03:55 ~Xdd napisał(a): > Na nakłady jakie poszły na cyberpunka > > 2077 i że reprezentuje model AAA i to ile THD miało budżetu na Inkwizytora i jak się prezentuje to THD z inkwizytorem wygląda wyśmienicie dobrze. A że o serum nie wspomnę. Na silniku od Epic druga wersja to dopiero zrobi furorę.
Idź już spac:) Śnij sobie o tych milionach w rok, panie devku:)
Może i zrobi furorę ale przed nami ważniejsze rzeczy jak wydanie Hotel renovator na konsolę plus wydanie serum które faktycznie może.zaskoczy może nie ale ma wyższy potencjał sprzedażowy niż HR. Do Inkwizytora 2, choć zapowiadany to jeszcze długa droga devku
Dwa pytania:
Kto zapowiadał Inkiego 2?
Czy w Duscie są ludzie na umowach śmieciowych (zlecenie, albo zlecacie komuś umowy o dzieło?)? Żeby zaoszczędzić na hajsie:)? To taka ciekawość, bo kilka osób tak mówiło, więc...
O, to ciekawe:)
Wiesz, mam sporo pytań, ale skoro wiesz tak dużo....
To powiedz, czy faktycznie nie było hajsu na Inkwizytora i połowę budżetu stanowiło dofinansowanie z Games Inn, którego nie dostaliście? I potem zaczęła się panika? Bo tak słyszałem:)
To na razie pierwsze pytanie, (właściwie drugie, ale co tam), ale proszę, odpowiedź mi devku:)