Narazie pozytywna cisza, choć już zaczyna to przestawać być ciszą.
Najlepsze zacznie się po podpisaniu Umowy.
Znakiem powienien być nagły wzrost obrotów/kursu bez wyraźnego powodu (insiders).
Moim osobistym zdaniem inwestorzy będą frajerami jeśli pozwolą skupić nawet jedną akcję poniżej ceny emisji, już nie mówiąc poniżej wartości księgowej, choć po tym co widze w tej chwili wygląda na to, że dadzą ciała.
Kwestia ile się uda skupic w ten sposób.
Pierwszym etapem powinien być skok do 2zł i na to stawiam.
Ladnie to wyglada!Jutro obetna zarobki zarzadowi to sie wezma za robote!Wszystko to idzie za wolno!Znajac zycie to sie przestrasza i jutro info z zarzadu o rozpoczeciu skupu!Naiwny kto odda po kilkunastoprocentowym wzroscie!Ja dobralem 12 kilo po 1.02 i nie mam zamiaru-nawet najmniejszego!I Wcale nie naganiam na kurs!Moge pokazac PKC ile mam ale po co?Pozdrawiam wytrwalych!MCI !!!
Na kazdej dogrywce jada malym wolumenem mocno w dol!To dobry znak.Widac ,ze powazny zaczał skupowac!Wczoraj Staniarze mocno w gore,u nas tez powinni pociagnac.Wykres techniczny Procadu bardzo dobry.Wyglada na trzy fale wzrostowe.Przebicie 1.50 da mocny sygnal na 2!Co na to Amerbrokers?Pozdrawiam wytrwalych i myslacych.
Na kazdej dogrywce jada malym wolumenem mocno w dol!To dobry znak.Widac ,ze powazny zaczał skupowac!Wczoraj Staniarze mocno w gore,u nas tez powinni pociagnac.Wykres techniczny Procadu bardzo dobry.Wyglada na trzy fale wzrostowe.Przebicie 1.50 da mocny sygnal na 2!Co na to Amerbrokers?Pozdrawiam wytrwalych i myslacych.