a ja daje docelowo 0,60 g i się przekonacie panowie i panie ,śmieć jak ludziska nie spłacą tych opcji i kredycików to bedzie wesoło ,bank to jawny złdzie niech traci ,wydymali spółki bez mydła na opcjach ,sami podbili kurs walut
Jesli chcesz potrzymac 2-3 lata to kupuj teraz jest okazja(napewno dobrze zarobisz),ale jesli chce szybko sprzedac to raczej sie dobrze zastanow.Kurs moze zarowno szybko rosnac ale i nieco spasc.
a dlaczego jestes taki zdenerwowany? chcialem sie poradzic... ale widze ze ty masz problemy jakies...pozdrawiam i zycze spokoju,, ja poczekam jednak az spadnie do1.7 i bede pomalu inwestowal...
do 1,70 może już nie dojść, na 1,90 strasznie silny opór i na tak nędznej sesji jak dziś spadać już nie chce, wobec tego jak dziś już spadać nie ma z czego to raczej taniej nie będzie bo w stanach na odbicie wyglalda
wczoraj Kuczyński o tym mówił. że nie chce nawet pomyśleć co się stanie z bankami jak ludziom kasy zaraz zabraknie żeby płacić raty we frankach, bedą mieli wirtualne pieniądze z rat.......
Sam chciałem wchodzić po 2,10 ale jakoś postanowiłem poczekać jeszcze trochę a teraz jeszcze dłużej...............