Thief 2 już się zwrócił wczoraj na wieczór .Analitycy przewidują sprzedaż pond 300 000 szt gry do końca roku X 50 zł dla Playwaya = 15 000 000 zł z tego nasze jest 10% = 1 500 000 PLN kocham tą grę !!! a przecież ciągle bardzo dobrze ULT zarabia na Thief 1 z Switch itd....
Thief 2 1mln -koszt is back 30h=25k szt ok 230k $ net marketing 100k zwrot dziś email do followersów ponoć "10am pacific" top#18 global peak 3,2k
Już wczoraj pisałem, ze jak kogoś chcą zachęcić do kupna to niech te swoje wyliczenia sobie darują, no ale nie przekonasz. Oni myślą, ze ktoś podnieci się 1,5 mln na spółce wartej 70 mln. Sam mam akcje, dlatego mnie wkurza taka bezmyślność, no ale co zrobisz, forum to miejsce gdzie można pisać tez rzeczy które szkodzą Tobie samemu.
Tak geniuszu dobrze liczysz, z tym że nie do końca. 1,5 mln kwartalnie z jednej gry czyli 6 mln rocznie więc masz kapitalizację 60 mln. Z jednej gry miszczuniu, próbuj dalej, czekam na leszczy i ich zrzuty
Myślę że już dawno sobie dali spokój z tym tytułem. Miał być współwydawca, miał być trailer i karta steam i nic. Myślę że nie znaleźli finansowania i zaorali projekt, bo pewnie z planowanego budżetu 4-5 milionów zrobiło się już dwa albo trzy razy tyle. Moim zdaniem będzie spory odpis aktualizacyjny z tego. Chciałbym się mylić ale trzeba być realistą. Sądzę że huntinga raczej nigdy nie zobaczymy.
Jesteście bardziej naiwni niż akcjonariusze Simfabric :) Ja sobie póki co cierpliwie poczekam do kwietnia na wyniki z raportu rocznego, gdzie będzie uwzględniony czwarty kwartał. Powinien być dobry, ale do tego czasu przez pół roku kurs będzie jeszcze spadać. Kupie sobie w kwietniu jak będzie w okolicy 7 - 8 zł i sprzedam na podbitce w okolicy 15 zł. Kto teraz kupuje ten niech się szykuje na uśrednianie przez kolejne pół roku i stratę rzędu 50%.
smart, Pif, Ryś, Dzik .... itd. z tym swoim IP [89.25.157.*] i żenującymi postami, tylko się kompromitujesz wierząc, że na coś masz wpływ. Daj se siana i nie mecz ludzi.
O, widzę że wyznafcom ulta skończyły się sensowne argumenty i zaczęło się chaotyczne wyzywanie :) Wiście sobie grzecznie na hakach i czekajcie na te wasze obietnice i cuda na kiju :) I nie zapomnijcie się zapisać na nowe emisje akcji ;)
A w jakim celu ta emisja ekspercie-samarytaninie? W spolce, ktora regularnie zarabia na biezace finansowanie swoich projektow i jeszcze spora czesc zysku wyplaca w formie dywidendy? Noga na noge i czekamy na dalsze “cuda na kiju”