Dzisiaj Komisja Nadzoru Finansowego złożyła do organów ścigania zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa manipulacji w obrocie akcjami Milisystem i Inno-Gene. Sprawą zajmie się prokuratura.
Czyżby nasz trigon się przestraszył? Może i tutaj jest czas na prokuratora? Przydałby się
Tutaj gra chyba idzie na całkowite zniechęcenie do Spółki, kapitały i aktywa r/r rosną od jakiegoś czasu, , rating też do góry na BBB, c/wk Grahhama ok 0,64. Spółka mega niedoszacowana, tylko większość się boi ze względu na marazm i płynność, która jest nienajlepsza i to pewnie powstrzymuje przed większymi zakupami.
Komisja Nadzoru Finansowego powinna złożyć do organów ścigania zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa polegającego na poświadczeniu nieprawdy w oficjalnych dokumentach spółki oraz ukarać karami pieniężnymi posiadaczy łącznie 30 procent akcji, którzy nie poinformowali o ich nabyciu w ciągu 5 dni od chwili ich kupna.
A oprócz tego jak na wstępie i w przypadku tamtych spółek złożyć do organów ścigania zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa manipulacji w obrocie akcjami spółki Wise Finanse SA.
Obroty żałosne. Najbliższe sesje wskażą czy 64 PLN to silna obrona. Jeżeli tak zasięg wzrostu ca 86 PLN. Jeżeli przebiję 64 zasięg spadku do poziomu 43 PLN.
O dwa tępe trolle wylazły z nory.
Jak tam topores? Ustawiłeś się na prognozowanych przez ciebie kmiocie 25 i czekasz?
Jak tam pawełku? Twoim zdaniem cały świat miał czekać na newsa o notowaniach na xtb?
Co jeden z trolli to bardziej tęoy od drugiego.
Dlaczego zaras kogoś obrażasz, po części mają rację . Na platformie xtb jest dość dużo firm z GPW , FMG (ONE) jest już od jakiegoś czasu i jakoś nic to nie wnosi. Ale mam cit lepszego newsa . Na takim tam prywatnym forum czytałem list akconariusza-y do KNF. Fajnie opisują działanie tych animatorów z podanymi datami i godzinami , nic wspólnego z animacją wg nich to nie ma , a daję wiarę bo gostki obracają sporym kapitałem i chyba się zakotwiczyli na dłużej . Drugie wyciągi z raportów okresowych za ostatnie dwa lata. Opisali cały cyrk o znikających akcjach , łącznie z tymi 21 % , bo zgodnie z literą prawa jasno sprecyzowane są obowiązki kupującego.
Żadnej racji nie mają. Bredzą obaj i to od dawna. Same głupoty wypisują. Jeszcze ani jednego mądrego zdania nie napisał ani jeden ani drugi.
Twoim zdaniem xtb nic nie wnosi. Mylisz się i to bardzo. Obojętnie czy jest to xtb czy jakikolwiek inny broker jeżeli radykalnie zmienia się liczba potencjalnych nabywcòw to i radykalnie zmieniają się szanse na zwłaszcza na wzrosty jeżeli "ci nowi" akcji nie posuadają. Trudno jest sprzedać coś czego się nie ma. Za wzrostami na One z kilkunastu na 150, czyli x10 stało właśnie xtb.
No i co z tego że coś tam czytałeś. Każdy minimalnie rozgarnięty od dawna dobrze wie, że ta manipulacja kursem z animacją nie ma nic wspólnego bez czytania czegokolwiek. Wystarczy krótka obserwacja.
No i co z tego? Skorumpowana knf z prezesem przyłapanym na gorąco na łapówce ma głęboko w d. zarówno tzw. prawo jak i wykonywanie swoich ustawowych obowiązków. Pisanie czegokolwiek jest naiwością. Fakty się liczą. One tylko potwierdzają że knf wszystko ma głęboko gdzieś i od baaaaaaardzo dawna NIC NIE ROBI.
... Nic nie robi mimo że jest to jej psim obowiązkiem
- ani z manipulacją kursem
- ani z kupującymi fata morgana
- ani z bredniami a nie raportami
- ani z terminami zwoływania walnych
- ani z wieloma innymi sprawami.
Wszystko ma w D.
Zainteresowana jest natomiast łapówkami za które NIC nie grozi ( p. rechoczący ze śmiechu chrzanowski ).
To jak dzięki xtb mają kupować, albo trzaskać akcjami jak w bębenek. Ja już nie wiem. A poważnie, efekt zabawy w animatora usilnie ściskającego w dół i dziadowskiego zarządu . Firma za pół roku skasowała 10 mln,v39 tyś akcji , 100 na akcję a zachwuje się jakby ogłosiła upadłość
Jeśli przebije 60 zł. To niestety lecimy na razie na 48 pln.. Moje prognozy jak widzicie są bardzo wiarygodne. Ale decyzje podejmje każdy indywidualnie.
Bredzisz trollu jak zwykle. twoje brednie tak przykładowo wyglądały:
Autor: ~TORES [87.207.48.*] 2023-08-08 16:39 Opublikowano przy kursie: 85,20 zł Bardzo słabe perspektywy tej Spółki . Cena docelowa maksymalnie ca 25 PLN.
Autor: ~Torez [87.207.48.*] 2023-10-02 19:14 Opublikowano przy kursie: 73,20 zł Spadki na papierze zakończone . Najbliższy opór na poziomie 97 PLN.
Teraz kolejne brednie. Wyłazi troll z nory i znowu bredzi. Oprócz powtarzanych w kółko bredni nic nie miał i nie ma troll do powiedzenia. G. wie i bzdury wypisuje.
MC 2 manipulujesz faktami. A dlaczego błaźnie nie wkleiłeś mojego postu w którym napisałem, iż w przypadku zakładanego prze zemnie okresowego zahamowania spadków oraz oporu na poziomie 97 PLN. Wyjątkowo się myliłem . Wiarygodność moich prognoz uwzględniając tą pomyłkę na poziomie 80,0 PLN. Pisałem że docelowo pierwszy przystanek ca 64 PLN. Jeszcze raz powtarzam w przypadku zejścia poniżej 60 PLN lecimy niestety na poziom o którym piszę powyżej. Nie wciskaj ludziom głupot typu papier dla koneserów itp. Nie masz pojęcia o analizie . Daj sobie spokój z GPW masz do wyboru szereg oferowanych przez banki lokat.
Torez gdyby to był normalny handel to ok. , ale widzisz jak to wygląda zwłaszcza pod koniec sesji. I nikt normalny Ci nie tyknie akcji nawet jak zarobią 10 baniek za 6 mcy
Aż miło czytać , wymiana zdań , a nie obrażanie się wzajemnie. Może to jakieś wyjście , dziś drugi członek rezygnuje i jutro spory plus . Patrz będzie, tam sielanka jakby 30 baniek zarobili , a nie mieli straty. To taki żart
Jest nie dobrze . Zobaczymy jak zakończy się sesja . Jeżeli zamkniecie będzie poniżej 60 PLN. Lecimy niżej jak pisałem powyżej. Oby się to nie spełniło .
130szt po 59,40 na K.
125szt po 62,20 na S.
To są akcje animatora,który dokłada na S/K cały czas.
Tutaj chodzi cały czas,o przewalanie akcji i schorzenie niżej.
Do puki nikt nie szarpnie z lewej,będziemy osuwali się z kursem
Myślę że tutaj AT nie ma znaczenia,nie przy tej płynności
Po raz kolejny potwierdzasz, że tylko bredzić potrafisz. Gdybyś miał IQ > 0 to byś wiedział trollu golasie, że nikt nie traci (ani nie zyskuje) ani grosza, tak długo dopóki nie sprzeda tego co kupił ale ta wiedza przekracza twoje możliwości intelektualne. ty troll golas takich rzeczy nie kumasz.
O moją kieszeń się nie martw. Martw się lepiej o swoją pustą. Jak pusto w kieszeni golasie, tak pusto pomiędzy uszami.
Wprawdzie na to nie zasługujesz ale zdradzę ci moją tajemnicę: Moja średnia to dwadzieścia kilka. Teraz policz sobie golasie "ile ponoć jestem w plecy".
Dnia 2023-10-13 o godz. 17:24 ~Torez napisał(a): > 60 PLN obronione. Więc jak pisałem droga na 89 PLN otworzona.
Wylazł troll z nory i znowu bredzi. Ty trollu masz nie tylko nierówno pod sufitem, porąbane w czaszce ale i zaawansowaną demencję starczą. Oto kłamco co pisałeś zaledwie kilka dni temu:
Autor: ~Torez [93.159.183.*] 2023-10-09 18:29 Opublikowano przy kursie: 65,60 zł Obroty żałosne. Najbliższe sesje wskażą czy 64 PLN to silna obrona. Jeżeli tak zasięg wzrostu ca 86 PLN. Jeżeli przebiję 64 zasięg spadku do poziomu 43 PLN.
No i co trollu? Przebiło to twoje 64, przebiło nawet 60 i to dwukrotnie: Przedwczoraj tj. 11.pażdziernika: 58,20 zł Wczoraj tj. 12.października: 59,40 zł No i co trollu? Gdzie te twoje 43,-??? Nie pamiętasz swoich własnych bredni z przed 4 dni?
Ciągle bredzisz. Oto twoje inne, wcześniejsze brednie:
Autor: ~TORES [87.207.48.*] 2023-08-08 16:39 Opublikowano przy kursie: 85,20 zł Bardzo słabe perspektywy tej Spółki . Cena docelowa maksymalnie ca 25 PLN.
Autor: ~Torez [87.207.48.*] 2023-10-02 19:14 Opublikowano przy kursie: 73,20 zł Spadki na papierze zakończone . Najbliższy opór na poziomie 97 PLN.
Idź lepiej do lekarza z tymi bredniami i tą demencją czy raczej sklerozą.
Jakie wg. Ciebie, są opory i wsparcia na tym papierze?
Torez jest tu jedynym, który otwarcie o tym piszę,fakt czasami , różnią się j/w podałeś przykłady,ale to nie powód żeby od troli wyzywać, pisząc w kółko to samo o nim.
Z pozdrowieniami