• Iggy i Obser byliście na konferencji w Katowicach ? Autor: ~Grzyb [84.205.172.*]
    Trolle , obojetnie co napisze to tylko wy komentujecie jak pisze prawdę NAGANIACZE

Nawet nie wiecie jaka konferencja ehhh
  • Re: Iggy i Obser byliście na konferencji w Katowicach ? Autor: ~OBSER [31.60.249.*]
    Chodzi ci o Europejski Kongres Gospodarczy (ECC) czy ten więc z PiSu z 1.10?
  • Re: Iggy i Obser byliście na konferencji w Katowicach ? Autor: ~Grzyb [84.205.172.*]
    tak chodzi mi o ECC byłeś ? to pogadamy merytorycznie
  • Re: Iggy i Obser byliście na konferencji w Katowicach ? Autor: ~OBSER [31.60.249.*]
    Tak, byłem. Jeśli chodzi o sytuację na rynku stali - producentów i dystrybutorów to temat był wielokrotnie poruszany na forum! Na moje wszystko zostało powiedziane. Wszystkiego dowiesz się z raportów spółek. Dodatkowo ostatnio pojawił się raport analityczny na Bowim i Stalprofil. Jedynie do czego mogę się przyczepić to metoda wyceny. Dystrybutorzy pomimo gorszego okresu przynoszą zysk! Obiektywny raport powinien uwzględniać wycenę księgową + dyskontować przyszłość! Sam znam osoby, które siedzą w branży o czym kiedyś pisałem (osoby z wieloletnim doświadczeniem). Więc co nieco wiem.
    @Grzyb czy kiedyś pisałem, żeby kupować akcje Bowim?? Z twoich wpisów wyczytałem, że leci na 2 zł i wspaniałomyślnie odkupisz pakiet akcji… Kto tu jest naganiaczem? Wiesz jaka by była wycena spółki przy kursie 2 zł… 16 października będzie wszystko jasne co do środków z UE (KPO, fundusz spójności). Na stronie ministerstwa finansów znajdziesz na co pójdą środki z KPO. Zapamiętaj datę 16 październik! Będzie dobrze! Uruchom myślenie, wypowiadaj się merytorycznie bo na razie piszesz jak typowy troll spadziowy!!
  • Re: Iggy i Obser byliście na konferencji w Katowicach ? Autor: ~Grzyb [84.205.172.*]
    Jak mam z Tobą pisać merytorycznie jak piszesz takie rzeczy jak niżej

Chyba czas najwyższy na odbicie? Realny popyt mamy na poziomie 6 - 6,25 zł. Słabo GPW wygląda. Mimo wszystko dzisiaj możemy zaliczyć delikatne odbicie. Ruch w kierunku 6,6 zł, a później to wiadomo. Zamek można będzie ustawić zleceniem PKC na dogrywce. Powiedzmy 6,4 - 6,5 zł na zamknięciu.

Błagam CIe , jestes tak zorientowany ze nie będę z toba pisał ze wzgledu na brak kompetencji

a co do zakąłdania jak bedzie bez podstaw to mozesz idz na greenx oni tam bawia sie od roku w to ile bedzie jutro i czy bedzie arbitraz ehhhh
    Obser widzisz wolumen , widzisz wyniki, widzisz nastroje, widzisz Analize techniczną, widzisz wskaźniki w branży.

Ty nic nie widzisz albo widzisz i nie masz pojecia co . ty nawet nie wiesz co to jest slab a w spolke stalowa inwestujesz .

Oboje z Iggy bez pojecia jestescie a mnie za zle napisane slowko łapiesz . Idz sie modl zebys kase odzyskał bo jak narazie Ci na

rachunku topnieje a dzisiaj po PKC zachecasz ludzi do kupna

Żenada

przeslij numer rachunku to ci pare stówek przeleje

Cała GPW ledwo dycha. Nie spodziewałem się braku środków na KPO. Poczytaj raporty kwartale co piszą prezesi Stalprofil oraz Bowim odnośnie KPO. Najgorsze za nami… No chyba, że 16.10 nic się nie zmieni to będziemy bliżej wyjścia z UE, niż środków na KPO oraz funduszu spójności. Wtedy sam uwierzę w 5,8 zł na Bowim. Jestem jednak przekonany, że będzie ok!
    No dobrze Obser ... nie moge pisac wszytskiego na forum.

Bo bym sobie klopotów narobił a nie jest to warte wzamian za to zebym CI coś udowadnił.

Życzę wszytskiego dobrego

• Re: Iggy i Obser byliście na konferencji w Katowicach ? Autor: ~Iggy [31.0.78.*]
    Grzyb byłeś na forum i tam Ci powiedzieli ze kurs dojedzie do 3.2.
    Jaki masz w tym interes żeby dzielić się z nami tą wiedzą.
  • Re: Iggy i Obser byliście na konferencji w Katowicach ? Autor: ~Grzyb [31.60.105.*]
    Bo chce pomoc nic więcej . Bo mam wiedzę która może się również wam przydać tyle. I cieszyłbym się gdybyście zarobili dobre pieniądze. Wiem wiem w Polsce to dziwne . Rynek pracy i przedsiębiorców skupia się na tym tylko żeby jeden drugiego wykończył. I maja z tego satysfakcję . A wśród prawników liczy się to kto ma większego . Siedzę w branży od kilkunastu lat. Za bogatych ludzi uważam tych którzy chcą i potrzebują mniej a nie tych którzy chcą coraz więcej . W branży dawno takiej poduchy nie bylo . Teraz oddają to co zarobili w zeszłym roku i to wszyscy . Na ten rok nikt z kim rozmawiałem czy to stalownie czy huty szans na lepsze nie widzi . Pozdrawiam i zdrówka
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.68.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BOWIM -1,40% 4,93 2025-09-17 16:49:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.